Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czym grać ?

JoJoY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie nie wiem czym grać ? Czy B1 ( zbieram teraz doświadczenie na V tiera ) Niszczyciel 2 Tier Niemcy ( zbieram doświadczenie ma Hetzera ) czy Działo samobieżne III Tier Niemcy ( zbieram doświadczenie na IV ) Tak więc czym bardziej radzicie grać. PS. Każdy czołg jest na innym koncie.

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

Wszystko zależy od tego jak chcesz grać. B1 prowadzi do BDR G1B, którego uważam za totalny złom lecz po nim jest ARL 44, który w moim mniemaniu jest naprawdę dobry. Dalej zajdziesz w czołgi, które mimo klasy w jakiej się znajdują mają zastosowanie medów, dzięki czemu mają duży wachlarz taktyk. Posiadają od VIII tieru magazynki rewolwerowe, które są zbawieniem jak i przekleństwem. Jak wszystko wejdzie to dobrze, jak nie to cienko, przeładowanie trwa zbyt długo. Pancerze mają nawet, nawet.

Niemieckie niszczyciele są silne, mają celne działa, dobry pancerz, mobilność na tym cierpi i są łatwiej wykrywalne.

Działa samobieżne są raczej dla ludzi, którzy ogarniają dużo, chat, minimapę, najbliższy teren wokół siebie. No i powinni być cierpliwi, większa ilość dosia na następny tier, długi czas przeładowywania. W razie czego musisz jechać na główny front pomóc, jechać zcapować, czyli pomocne rączki i ostatnie deski ratunku.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

A polecał byś zrobić nowe konto i grać ruskimi ? W stronę KW-1 ?

Opublikowano

Jak to mówią " ruskie som op ". Lewa strona drzewka to typowe ciężkie czołgi z dużą ilością hp, grubym pancerzem i są wolne. Prawa strona to takie pół medy, mają gorszy pancerz od lewej strony drzewka, mniej hp ale są mobilne co im to trochę rekompensuje. Działa są podobne lecz koniec, końców IS4 ( prawa strona ) ma lepsze działo niż IS7 ( lewa strona ). Jeżeli chcesz iść w ciężkie ZSRR to polecam, tylko wybierz jakimi z nich chcesz grać.

Często gra się więcej niż tylko jednym czołgiem więc możesz wybrać obydwa drzewka lub któreś z tych wcześniej podanych czołgów na jednym koncie. Dodatkowo najlepiej mieć jeden V-VI tier w garażu do zarabiania.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

No własnie robię tylko jak tu grać, jak zaczyna sie gra wszyscy lecą w jedno miejsce a wróg nam na baze 2 stroną i nas od tyłu zabija. No ale robie sobie kw -1 i je zostawię do zarabiania. PS. Szukam składu do gry w WoTa ( nie klanu )

Opublikowano

Jak dla mnie to ta gra jest popierdol%%% dlaczego ? Kupiłem sobie dzisiaj T-28 i grałem nim 10 gier z czego 2 wygrałem. Niech ktoś zrobi mi poradnik jak wygrać pojedynek T-28 (320HP) z IS (1300HP) i to pod rząd miałem 6 takich przypadków aż się w ogóle odechciewa grać.....

Opublikowano

Jak dla mnie to ta gra jest popierdol%%% dlaczego ? Kupiłem sobie dzisiaj T-28 i grałem nim 10 gier z czego 2 wygrałem. Niech ktoś zrobi mi poradnik jak wygrać pojedynek T-28 (320HP) z IS (1300HP) i to pod rząd miałem 6 takich przypadków aż się w ogóle odechciewa grać.....

Nie gorączkój się , mi ostatnio wrzuciło bat chatilon 25t IX tier do mojego Pzkpf IIIA. iv-iii tier.

Musisz zarboić powoli na to najlepsze działo , bo jesli masz te slabsze , to ten czołg jest złomem.Wiem bo grałem , ciągle padałem. Jeśli zarobisz na to najlepsze , 160 uszk 120 pen z zwykłego pocisku to juz miazga na ten tier , do tego drugi pocisk 280 uszk 50 pen. Wtedy ten czołg bardzo ładnie zarabia PD , KW łatwo wejdzie. Od 2 dni mam to najlepsze , bitwa powiedzmy z najlepszymi u góry vi tier , czołg mój wychodzi z 100hp uszkodzonymi obiema goscienicami i zniszczonymi 3 lub wiecej czolgami.

Opublikowano

Po aktualizacji 7.5 juz tak nie bedzie wrzucac maksymalnie o 2 poziomy czolg bedzie mogl byc wrzucony. To znaczy ze 4 tier max moze do 6 wrzucic, 3 do 5 itp.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...