Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam]klucz do doty

tasakamana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam jakiegoś sposobu gdzie dostane klucz do bety doty 2 albo może mi dać ktoś z was jak ma za dóżo :D

SIEMA, JA JESTEM TASAKAMANA A TO JEST CAŁKIEM PUSTA SYGNATURA WIĘC JEŻELI CI POMOGŁEM DAJ LIKE !

Legenda
Opublikowano

@up/2up

Linki podajemy w code.

Zapraszam Cię do tego poradnika:

http://www.mpcforum.pl/topic/665798-tut-jak-zdobyc-klucz/

A jeżeli nie chcesz czekać możesz kupić na allegro już od 20zł.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja wypełniłem tylko ankiete na steam, popisałem jakieś bzdury, że w dote 1 grałem po 1000h+ i wgl i dostałem dote od razu do biblioteki od steamu.

Gold Member

nvm

Opublikowano

za 3 miesiace bedzie free to play ;) bedzie mozna ja kupic jako premium ;) wtedy mozesz sie wymieniac jak w team fortress 2 ;) ja mam dota 2 wygrałem na Dota,wpisałem byle co pod takim postem i dostałem .

Opublikowano

jest grupa steam : projectdota czy cos takiego co jakis czas tam dają klucze albo w tej grupie poproś jakiegoś kolesia dadzą ci ja tak dostałem poprosiłem jakiegoś anglika i mi dał .

Opublikowano

Wystarczy wypełnić ankietę, czy coś w ten deseń i po jakimś czasie dostaniecie dostęp (nie klucz, tylko Steam sam udostępni betę). Ja dostałem po ok. 1,5 miesiąca a mój kumpel po 2 tygodniach.

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...