Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]RP za SMS

D1C3.exe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem kupiłem rp sms za 14,76 ZŁ i wysłałem 1 sms to zabrało 12zł i rp nie dostałem rp.Pasek potwierdzenia był załadowany do połowy.Czy muszę wysłać drugiego sms za coś około 2,60 żeby dostać te RP czy co?

I czy mam wysyłać na ten sam numer i treść?

Opublikowano

Jak to, nie dostales RP ?

Nie widzisz tego ? To normalne, wystarczy popatrzec jak sie kupuje bohaterow to widac ze masz wiecej RP.

Opublikowano

Tam jest pasek potwierdzenia i był do połowy po tym jak wysłałem sms zabrało mi 12 zł zamiast 14,76 i chodzi mi o to czy musze jeszcze 2 smsa wysłać za te 2,76 zł żeby dostać te rp??

Opublikowano

jak tam masz ten pasek i wysłane 12,30zł to musisz wysłać sms na ten numer co jest na górze, u mnie tak zadziałało. xD

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Alakrash Bardzo wątpie w to co napisałeś a nie chce tracić kolejnych 12 zł....Czekam na dalsze odpowiedzi

edit:Alkarash czy po wysłąniu sms pod ten wyżej numer zżarło ci 2,46 czy coś koło tego i dostałeś rp czy nie zżarło i dostałeś?

Opublikowano

Jezu boisz sie o wszystko i prosisz o pomoc

Napisz do tego supportu to ci ladnie wyjasnia co sie stalo

Opublikowano

Mój brat miał tak samo bo zabrakło mu ileś tam groszy i też miał pasek do połowy i dopiero gdy dosłał kase dostał RP .

1360337495-U363674.jpg

Opublikowano

Tylko na jaki bo w sms już żadnego numeru nie ma tylko ta treść i do zapłaty i Riot coś tam

Vesquet:To raczej na odwrót bo 1 wysłałem zabrało 12 z groszami i RP nie dostałem,

Opublikowano

Też tak miałem ;) Napisz o tym do supportu mi w ciągu 24h oddali t RP :)

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Opublikowano

Ja mialem identyczna sytuacje jak tyt .. tylko ze wysylalem sms za 30 zl bodajże , i to bylo tak ja sie pomylilem z jedna cyfra w numerze (podajac na lolu ) i wyslalem sms , pobralo mi kase z konta

ale rp nie dostalem

Wiec moze zrobiles ten sam blad co ja ?

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

rób to co powiedziałem, możesz nawet wydzwonić żebyś miał 11zł i wtedy wysłać to Ci na pewno nie zeżre, bo mi nie zeżarło a RP dostałem...

pozdro

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Rob jak kolega wyzej radzi .

Jak bys nam podeslal ss bylo by fajnie .; d Widziałem wiele takich sytuacji i każdy albo wysłał 2 esa , albo napisał ticketa .

@XSaz

Kurwa , tak mnie ciekawi czemu użytkownicy mpc mają taki dziwny zwyczaj , że jak nic nie wiedzą to i tak piszą jakieś bzdury ...?

Opublikowano

O boshee , dziecko czytac nie umie . Wysylasz 1 za 12 zl pod numer xxxxx i laduje ci sie do polowy pasek i pochwili wysylasz 2 sms na inny numer podany wyzej . Takie trudne ? Omg

Opublikowano

jak bylo za sms za 15 zl a wyslales za 12zl i nie jeszcze ten za 2 to rp nie dostaniesz proste nie?

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Tak tylko zobacz kiedy założyłem temat i paska już nie ma tylko wiadomość sms a tam gdzie był pasek to puste białe miejsce już więc nie wiem na jaki numer mam wysłać sms .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...