Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy z Buildem ( CAP 100 )!

blackparot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z buildem chin na pvp, nic innego mnie nie interesuje. Rozmyślałem nad bladerem bich/fire/cold 100 ; bow str pacheon/fire 100 /light 80 /cold 20. Jest wiele buildów i was o to proszę, pomożcie wybrać taki, który bedzie kładł eu jak i chiny. Robie tego build na nowy server Zeus. Proszę was do dokładną rozpiske do skilli, hybryd itp.

PS: Nie wiedziałem gdzie napisać temat, wiec jak można prosić o przeniesienie do odp działu.

ichimaru7.jpg
Opublikowano

Powiem tak ciężko będzie położyć ci Euro , jeżeli gościu potrafi gracz euro charem . Ale wybrałbym bich/cold/fire lub bich/fire/force.

Opublikowano

Co myślicie o tych buildach

- bicheon/fire/force

- bicheon/cold/force

Jak ktoś może to niech poda wady i zalety każdego builda i jakie skille trzeba rozwijać i co będzie lepsze na pvp, fw , ctf , z góry dzięki.

ichimaru7.jpg
Opublikowano

Cold odpada, potrzebujesz fire dla dmg, wiec build z fire bedzie lepszy na wszystko. Blader by zadac dmg potrzebuje statusow, z combosow nie zawsze wejda a force daje spora alternatywe, do tego heal, resy itp, full wypas na pvp jak i mass pvp.

Opublikowano

co lepsze do pvp i karawanek: bicheon/fire/force czy bicheon/fire 100 /light 80 /cold 20?

Do pvp fire/force, karawany hmm obojetnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...