Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dropienie?

kayone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema. mam pytanie ,gdzie mogę dropić na hacku? mam hacka działa wszystko pięknie...ale nie wiem gdzie coś dropnąć ,żeby ktoś kupił ,odrazu mówię ,że nie chce dropać bizu ,bo wszystko co mi spadło to nikt nie kupuje ,a sporo mi spadlo....;;d;d

Opublikowano

Bo nie wszystkie bizu jest cos warte. Dostawiaj tylko te +8 z int. kond. i zre. Taki 1 bizu z samym +8 2g warty. Jak dropnie +8 i +7 to do 15g a jak +8 i +8 to warty 35-40g. Ale tez dołączam się do pytana kayone bo tez chce się dowiedzieć gdzie szybciej zarobić kasę na hacku. Bo do bizu nie mam szczęścia i już mi się nudzi jego dropienie ;/ I ciężko zarobić na eq pvp. Ja w sumie już dropilem 20h i zarobilem około 130g. Czyli może 2 itemki bym kupił ale nie +18. ;/

Każdy kolejny + motywuje mnie do dalszej pracy.

kocur5_4_1.png

Daj +

Opublikowano

Nie, ten hack większość używa na narwe do bizu . Ja dziennie kolo 11h dropilem to 120g bylo dziennie takze jest git , a jak nie macie cierpliwosci to juz trudno. Ja sie w taki sposob dorobilem full seta pvp +18 i broni +20 jednak pozniej jakos bana wylapalem :D

Opublikowano

mateo dobrze gada, nie wejdziesz na narwe chyba z kims, chociaz wydaje mi sie ze moze .. w grupie jak z kims bedziesz to wejdziecie .. ale po co . Drop na pól z tego co normalnie leci wiec 2x wiecej dropienia dla np 50g

Opublikowano

Hmmm Moim Zdaniem Hack Tu sie nie przyda tylko z 200s ktore mozna latwo na misjach zarobic i itm . z moobków

Po 1 Kupic np . Kusze Lowcy Smokow i 8-10 Formolek Wbic na +9/8 i dac na Aukcje za 600-500s i masz kase

a jeszcze 1 inny Sposób

Kupic Krysztalki Duze i Na Maszynach Grac az do 5 wygranych i 2 skrzynki i do tego 1.6g

Opublikowano

Jak ja do tej pory wystawiałem z int+8 a 2g to zchodzil ale musi się trafić ktoś kto kupi. a u licytatora wczoraj za 2.3g zeszedl. i nie dostalem bana;] wiec teraz u licytatora sellam. Robie tak: daje na licytacje za 1.8g a na kup teraz 2.3g i gitara

Każdy kolejny + motywuje mnie do dalszej pracy.

kocur5_4_1.png

Daj +

Opublikowano

ty na mortalu grasz, na aderi valo lepiej sie to sprzedaje . nie wszyscy na takie cos tyle kasy beda wywalac ale na aderia valo nie ma biednych ludzi ;p

@@Silzan hahaha co ty pierdolisz .. ja na tym hacku sie full seta pvp +18 dorobilem i kuszy +20 HAHAHAHAH ahh te dziecinne myslenie . Polowa dzieci na elitepvpers i tutaj dziekuje za hacka a tak naprawde gowno wiedza co z nim zrobic, jedynie sh uzywaja do latania po keter/markut .

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...