Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.5] Mój pierwszy mod.

RafiMine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak myślałem i może byś nazwał mod Better Crafting :) (wiem, że pewnie taki mod jest, ale dodaje tyle niepowiązanych ze sobą rzeczy że nic innego nie wymyślę)

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Tak myślałem i może byś nazwał mod Better Crafting :) (wiem, że pewnie taki mod jest, ale dodaje tyle niepowiązanych ze sobą rzeczy że nic innego nie wymyślę)

A nom :P w przyszłości będzie jeszcze więcej :) ale zastanowię się nad nazwą :D

I love AutoIt3 ;3

Opublikowano

Post zniknął, więc pisze jeszcze raz ile czasu robienie moda ci zajęło ?

Z uczeniem się itp. i wersja 1.3 zajęła mi ok. 4 - 5 godzin :P a z naprawianiem błędów i ich ogarnianie ok. 6 godzin :)

I love AutoIt3 ;3

Opublikowano

eee... Tu jest kilka receptur tylko.

4-5 godzin? Trochę dużo ;P

Mod fajny [nazwij go Mo' Craft]. Like, Rafi napisz mi na GG : 6132627 - propozycje mam :P

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Fajny mod, obsługuje Modloadera ? Też myślę o zrobienu czegoś ale jakoś zapału nie mam :)

Obsługuję wszystko :P od wersji 1.4 nawet wymaga mod loadera :) zapraszam do nowego tematu moda ^^

I love AutoIt3 ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...