Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.2.5] [ModLoader] Mo' Craft.

RafiMine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajny mod, jak na ten 1 to wręcz super ! A ten miecz ciemności taki dziwny ten crafting ma, tak biarąc na "chłopski rozum" to gdzie te perły on ma niby mieć ?

Ja teraz zabieram się za swojego :)Nie zdradzę co doda, no może powiem że będzie ... albo nie ! nie powiem xD

Opublikowano

Bardzo fajny mod, jak na ten 1 to wręcz super ! A ten miecz ciemności taki dziwny ten crafting ma, tak biarąc na "chłopski rozum" to gdzie te perły on ma niby mieć ?

Ja teraz zabieram się za swojego :)Nie zdradzę co doda, no może powiem że będzie ... albo nie ! nie powiem xD

Ma taki crafting żeby nie było aż tak za łatwo go zrobić :)

I love AutoIt3 ;3

Opublikowano

Wiesz co, tak sobie to przemyślałem że crafting ognia ułatwia za dużo bo wystarczy mieć zapalniczkę i już możesz sobie zrobić kolczugę z ognia.

Mógłbyś jeszcze dodać całe eq "endu" i narzędzia a nie sam miecz.

Miecz endu też bym dał z żelaznego patyku LUB dałbym tak że miecz endu + obsydian + diament = miecz ciemności

WEDŁUG MNIE zamrażacz brzmi dziecinnie i jest zbędny, możesz dać odrazu wiadro, dookoła niego śnieg = lód.

Skoro dodałeś crafing trawy to w sumie łatwo ją zdobyć, więc lepiej by to było jakbyś w mycelium zamienił dirt na trawę.

Opublikowano

Wiesz co, tak sobie to przemyślałem że crafting ognia ułatwia za dużo bo wystarczy mieć zapalniczkę i już możesz sobie zrobić kolczugę z ognia.

Mógłbyś jeszcze dodać całe eq "endu" i narzędzia a nie sam miecz.

Miecz endu też bym dał z żelaznego patyku LUB dałbym tak że miecz endu + obsydian + diament = miecz ciemności

WEDŁUG MNIE zamrażacz brzmi dziecinnie i jest zbędny, możesz dać odrazu wiadro, dookoła niego śnieg = lód.

Skoro dodałeś crafing trawy to w sumie łatwo ją zdobyć, więc lepiej by to było jakbyś w mycelium zamienił dirt na trawę.

Do nie których sugestii się przystosowałem :D a co do narzędzi z endu to już miałem je w planach lecz występują błędy. Gdy je ogarnę to będą :)

I love AutoIt3 ;3

Opublikowano

Zajebisty mod, Like i mam pytanie czy ten mod jest kompatybilny ze wszystkimi modami?

Opublikowano

Zajebisty mod, Like i mam pytanie czy ten mod jest kompatybilny ze wszystkimi modami?

Tak, bynajmniej ja nie znalazłem żadnych błędów :) jeżeli jakieś będą proszę tu napisać ^^ (ale to bardzo wątpliwe :D)

UWAGA !: Mod nie będzie miał dalszych wersji i nie będzie aktualizowany. Powodem jest to, że coś mi się stało z programem. Może kiedyś napiszę coś na wzór tego moda i będę go aktualizował. Ale zawsze możecie grać na wersji 1.2.5 w niego ^^. Wybaczcie :(

I love AutoIt3 ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...