Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Powrót do gry

Kubiq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakoś iż ostatnio myślałem o zagraniu w jakąś grę odrazu pomyslalem o tibi chciałbym sobie pobocić na RL ale mam dylemat nie wiem na jakim serwie grać... bo teraz wyszly te x2 itp. Kolega gra na obsidi i mnie zaprasza lecz nie wiem czy mi się chce grać jak tam po 200 osob max gra[open pvp]. Doradzicie coś czy opłaca się grać na tym 2x? tylko nie wiem czy na respie znajde tam 1 potwora żeby zabić skoro po 1050 ludu gra. Oczywiście będę bocił TA , ręcznie nie ma mowy . Prosze o doradzenie na jakim serwerze grać[chce pvp]. Będę lajkował.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Sam chciałem zagrac na tych 2x ale nawet nie można tam wejsc a szczególnie na europejski bo jest zapchane ludzmi i kolejki xD. Zagraj sobie na jakims PVP np Titania(bo tam gram :D) czy Obsidia a zawsze jak wbijesz wiekszy lvl to będziesz mógl przenieść postac na inny świat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...