Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Miecz w ziemi .. BloodyMT2.. WH..

Copy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. tak jak w temacie a mianowicie.. jest client.. który posiada.. PC.eix. i PC.epk.. wydaje mi się że wyższego rozszerzenia.. mwl .. albo coś w tym stylu.. i pytanie.. tutaj przedewszystkim do usera.. glinka333 , a mianowicie.. Czy dostałbym od Ciebie.. albo innej osoby link do działającego WaitHacka?.Bardzo bym prosił. oczywiście Opinia + i Lubie To :) Za pomoc z góry dziękuje:). Powodzenia:)

@EDIT

Może jest jakiś sposób.. przy którym wgrane pliki. nie bedą sprawiać problemów takich jak miecz w ziemi. lub niewidoczna postać.. strona serwera http://bloodymt2.pl

...

Opublikowano

Witam !

Po pierwsze ogarnij te "..", bo Mnie to wkur*ia . Po drugie Bloody ma zablokowane hacki, oprócz BS-a, którego umie kilka osób uruchomić .

@EDIT

S..p..o..s..o..b..u.. n..i..e..z..n..a..m.. . P..r..z..y..n..a..j..m..n..i..e..j j..a .

Pozdrawiam !

Opublikowano

Ciekawe jak obsługują tego BS'a. Ja mam padmaka v3... Lecz tzreba dawać ciągle zmianki w przedostanie miejsce w eq i dawać przeładuj.Dosyć denerwujące.Wie ktoś jak temu zaradzić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Up. ID zmianek cały czas się zmienia? Jeżeli tak to nie ma sposobu. Jeżeli nie skopiuj lub zapamiętaj ID i wpisuj je w podana miejsce ( obok przeładuj).

@Topic.

Hacka poszukaj w spisie:

http://www.mpcforum.pl/topic/493257-spis-botw-bugw-tutoriali-i-programw-prywatne-i-globalne-serwery/

Kezzas_eune_99_5_nozg.png

"Zbuduj ze mną lepszą przyszłość"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...