Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Jak znaleść IP kolegi?

xdpl2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje pomocy w znalezieniu IP mojego kolegi. Wkurzył mnie i chcę mu zrobić ddos i potrzebuje jego ip. Pomożecie mi ? Jakby co podeślcie mi gotowe skrypty czy coś. Dziękuje.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Twoja wiedza jest znikoma, wiec nie wierze ze uda ci sie pomyslnie przeprowadzic DDoS, o ile w ogole wiesz co to jest.

Tutaj nie ma skryptow, jest wiele sposobow na dostanie jego ip, najprostszym jest pojsc do jego domu, wejsc do niego na kompa i sprawdzic adres ip.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

ddos na co? po drugie wątpię żebyś miał sprzęt do przeprowadzenia ataku ddos.

Co do znalezienia IP to jest wiele sposobów, najłatwiej by było tak jak mówi groky, wejść na jego kompa i wejść tutaj http://whatismyipaddress.com/

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Kolejny groźny haker.

@Top

Co do tego IP, to dowiedz się, czy nie ma jakiegoś serwera MC albo coś w tym stylu.

Nie da się tak zrobić DDoSa.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Ach te problemy gimbonautów... Masz sprzęt do przeprowadzenia DDOS'a?

Intel Core 2 Duo 1,8Ghz | Asus GeForce GT440 | 1gb RAM Kingston | Szajsung 230gb | Maxtor 30gb (do muzyki) | Windows XP HomeEdition SP 2 Version 5.1 Build 2600 (i tak 90% wygląda jak Vista lub 7) | Gigabyte 945PL-DS3 | Czemu dysk tak ścina ;d

o ile to prawda to jego sprzęt

Opublikowano

Nie lubie mpc, bo cały czas hejtujecie. JAK WAM SIĘ NIE PODOBA, TO PO CO PISZECIE ? Do amatorskiego ddos nie trzeba dobrego sprzętu. Poza tym mam jeszcze laptopa.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Tylko że my myślimy racjonalnie a nie bujamy w obłokach że na łączu nawet te 10mb/s jak byś miał nie zrobisz Ddos... Kup serwer dedykowany i wtedy coś spróbuj zobić.. zalej go pakietami czy cuś.. :P Nikt cie nie hejtuje tylko ci tłumaczy że z domu nie da się czegoś takie zrobić...

Ewentualnie ściągnij sobie klienta sieci Tor wejdź na jakieś ruskie forum i może ktoś ci wynajmie jakiś BotNet na jedną akcję za parę tysięcy zielonych $$$$$$$

I jak nadal myślisz że coś wskurasz? Lepiej pomyśl nad jakimś virusem...

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...