Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] co sądzicie o takich graczach?

So3d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy to juz sie nie macie czym przejmowac tylko jakims glupim "gg easy noobs" ... <_<

ja na takich kolesi mam wyje** a czasami sam tak pisze dla zartu :D

Sam bym sie zasmial jak by na koniec 140 minutowej gry napisal kolo "gg easy" :D

Opublikowano

Co sądzimy? Moim zdaniem wziąć i powystrzelać, 20min gry zawsze jest "gg nobs" "easy noobs" ale ci co tak piszą to w grze zazwyczaj feedują, i guzik robią a jak padną to mówią że to twoja wina, że każdy nie ich frag to ks. To tyle ode mnie

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

To są zwykłe trolle i tyle. Jakiś czas temu typy męczyły się by coś ugrać, jednak popełniony błąd przez team 2razy i lose. Na koniec czytam "gg noobs easy, polish = noobs". Ja oczywiście jako że miałem staty 30:11:27 vladkiem wkurwiłem sie i napisałem jasno "come 1v1". Gość dostał ode mnie w pizde 6;1 jednak nadal twierdził "polish = noobs". Tacy są ludzie zwykłe ścierwa. Wygrali dzięki błędowi ale 1v1 padają jak muchy.

PS Tamten typ 1000winów ja jakieś 350... To trza być noobem po 1000 grach nie potrafić nic ugrać.

Opublikowano

To są zwykłe trolle i tyle. Jakiś czas temu typy męczyły się by coś ugrać, jednak popełniony błąd przez team 2razy i lose. Na koniec czytam "gg noobs easy, polish = noobs". Ja oczywiście jako że miałem staty 30:11:27 vladkiem wkurwiłem sie i napisałem jasno "come 1v1". Gość dostał ode mnie w pizde 6;1 jednak nadal twierdził "polish = noobs". Tacy są ludzie zwykłe ścierwa. Wygrali dzięki błędowi ale 1v1 padają jak muchy.

PS Tamten typ 1000winów ja jakieś 350... To trza być noobem po 1000 grach nie potrafić nic ugrać.

Zgłosiłeś go do supportu ?

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Haha , jeśli ty się czymś takim przejmujesz to lepiej nie graj rankedów na Eascie .

Przykładowa sytuacja : ( Miałem WTEDY 1240 elo )

Gracz 1. Me jungle Lee Sin

Gracz 2. Top - Voli

Gracz 3. Me go mid with ahri

Ja . Ad carry

Last pick , pick supp

Gracz 5. Wybrał mastera Yi z revive i healem ...

Potem poszedł do jungli padł na blue i wyszedł z gry :)

Opublikowano

@Up

hahahah z takim czymś się jeszcze nie spotkałem

co do tematu ludzie są tak podli piszą po to żeby was zdenerwować i dowartościować się że wygrali może 1 rundę od 5 przegranych ja sram na nich zawsze wysyłam report OBELGA

sygnaax.jpg

Sygnaturkę wykonałem sam :)

Opublikowano

@Up

hahahah z takim czymś się jeszcze nie spotkałem

co do tematu ludzie są tak podli piszą po to żeby was zdenerwować i dowartościować się że wygrali może 1 rundę od 5 przegranych ja sram na nich zawsze wysyłam report OBELGA

Dokładnie nie ma co się przejmować innymi tylko robić swoje

Opublikowano

Ja bym się kompletnie tym nie przejmował.

Skoro gra trwała ponad 2 godziny to znaczy, że obie drużyny były dość zrównoważone. (no chyba, że się wami zupełnie bawili i wynik był w okolicach 100 / 1 ;) )

Generalnie ja np. kompletnie nie zwracam uwagi na teksty przeciwników w grze. A przynajmniej się nimi nie przejmuję.

Bierz pod uwagę, że odpowiednie teksty (nie muszą być obraźliwe) to element walki psychologicznej. :)

Nie ma nic lepszego niż podsycanie krytyki jednego z graczy jeśli na /all krytykuje go własna drużyna.

Osoba taka szybciej się denerwuje, popełnia więc więcej błędów i dodatkowo osłabia własną drużynę.

LoL to wojna - wszystko czego nie zabrania regulamin jest dozwolone i warto być na to przygotowanym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...