Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] co sądzicie o takich graczach?

So3d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem. 2 minuty temu skończyłem mecz ( twitch ) graliśmy 2h 20 minut.Tf'y wygrywali ci z większym dmg lub krytami ( wyjątek ap ) ( wszystcy padali [ trutka] ). Jeden z nich na koniec gry napisał ( przegraliśmy ):

gg Easy tutorial.

drugi:

easy noobs.

Gram na eune.

Pierwszy raz od 500 meczy grałem tak długo i na koniec meczu spotkałem się z takim czymś ( rozumiem po 20 minutach gry, ale nie po 140! )

Coś z tym nie tak?

Opublikowano

Troche bez sensu (no moze ze mieli wynik druzyny typu 120/10 :P)

PS. Ile PZ dostales ? :D

Opublikowano

Ci co piszą GG Noobs Easy to zwykłe trolle które również nieźle przepierniczają gry i to samo przepisują co inni do tej osoby wyzywającej napisały

Opublikowano

Ci ,co piszą gg noobs itd. to są zwykłe dzieci ,które mają wina i myślą ,że są lepsze (widziałem branda 1/9 który pisał gg noob team ,a w teamie miał olafa 9/4 i Vayne 7/3 więc co to za noobki? )

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

No ja takich reportuję za obelgę i w trybunale takźe ich oznaczam jako winnych. A dodam, że większość z nich musiała dostać bana, gdyż ostatnio robiłem sprawy i na 50 zrobionych spraw ukończyłem 48 (a kolesi gg easy noobs miałem z 15) - więc warto reportować.Niektórzy piszą tak dla żartu, inni to typowe proelokoksy z elo 300. Mnie osobiście tacy ludzie tak wpieniają, że dostaję białej gorączki.

wikmk9.jpg

Opublikowano

To był zwyczajny troll. Serio Cię to tak zdenerwowało? Chciał was po prostu zdenerwować (@edit, bleh, niby poco miałby chcieć was denerwować?) i niema w tym nic złego.

O ile pisanie "easy" po 20 minutach gry uznaje jako obraźliwe, to ten przypadek nie jest w ogóle obraźliwy ;)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Najgorsze jest to, że masz go na linii, przegrywa z tobą i pisze 'gg noob'. Przecież jedno wyklucza drugie.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Po 20 minutach gry jest to bardzo częste ale po 140 ?! Czasami można napisać GG easy jeśli było łatwo ale to nie jest obraźliwe :)

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Opublikowano

tia, ja tak zawsze napisze nawet jak przegramy po godzinie, czy tam półtorej (LUDZIE TRZEBA MIEC TROCHE POCZUCIA HUMORU) OCZYWISCIE BEZ NOOBS ITD. samo easy xD

Opublikowano

Nie rozsiewajcie tych plotek i stereotypów "kto pisze GG noobs easy" jest skończonym trollem i frajerem.

My i moja drużyna wygrywając rankedy 3on3 albo 5on5 po prostu tak piszemy, gdyż bardzo nas to bawi, a innych złości. Krótko.. jesteśmy złośliwi :)!

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

Humor humorem,ale spam takimi tekstami jest nieźle wkurzający;]

Grałem z 2 kolegami parę razy 3on3 z 3 Holendrami(chyba),i moi koledzy zawsze jak przegrali/wygrali pisali "gg noobs""gg noobs easy haaha" i tego typu rzeczy.

Aktualnie nie grają bo na początku tamtych to bawiło a potem się wkurzyli,raporty i bum BAN dla nich:]

Aktualnie sobie z nimi pogrywamy,nie rozumiemy się ale parę słówek znają po polsku.;D

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Trolle ,nie szanują przeciwnika .

Chyba ,że mieli dużą przewagę ,a nie chcieli tego skończyć ...cieszyli się "pro statami" ,wtedy to rozumiem .

Najlepszym sposobem na ogarnięcie takiego "koksa" jest 1 vs 1 albo zwykły ignore i nie spotykasz się już z trollem ;P

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Tacy ludzie tylko nadają się do nędznej prowokacji oraz nie przejmuj się tym to zwykłe trolle komputerowe co "podjarkę" mają z wygranej. Nie było to easy jeżeli mecz trwał 2h. Dziękuje, Do widzenia!

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

Brak szacunku dla przeciwnika. Irytuja mnie goscie ktorzy tak pisza ale ich ignoruje bo oni tylko czekaja az niewytrzymasz i wyrzucisz klawiature przez okno.

Opublikowano

Mnie to wkurwia bo czasami przez swój team padam, teamfighty to tylko bezsensowne napierdalanie, a na końcu dostaje zwykłe "gg noobs"

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Myślę że po 140 min takie coś było zwyczajnym żartem. Sam bym się śmiał gdyby ktoś tak napisał po takim długim meczu. Bez spiny ludzie trochę poczucia humoru ;D

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Na pewno to napisali zeby was potrollowac. Sam czesto pisze gg easy nawet po przegranej i to jest tylko 4fun albo zeby kogos wkurwic :D

Tak juz jest na eune.

Pamietaj ze raz sie trafia spoko koles, a raz dzieciak co caly czas placze "noobs" a sam feeduje. Uroki normali i 1200 - elo

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...