Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Easymetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem z Easymetin2.Próbuję go odpalić on normalnie odpala metka i tu jest problem, metek zawiesza się i po 20 sekundach wywala.Próbowałem kilkadzieśiąt razy. Uruchamiałem w trybie zgodności z systemem windows 7 (bo taki mam) , orak jako administrator. Pozostało mi 29 dni wykorzystania bota i trochę szkoda żeby wszystko się zmarnowało. Instalowałem też Frameworka 4.0, czyściłem rejestry ccleaner i już szczerze nie wiem co robić. Proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

tez tak mialem , nie sluchaj ludzi ktorzy mowia "reinstall metka , easymetin, to nie dziala !!!

Niefortunnie mi pomogl tylko format

Przykro mi

Daj like jesli pomoglem ;)

2ymc6c1.jpg

Opublikowano

hahahahahahah ale nuuby znow hacki hahahahahaha ja wszystko wam zepsuje i tak nie bedzie nic dzialac hahahahahaha!!!!!!!!!!!

xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

Opublikowano

tez tak mialem , nie sluchaj ludzi ktorzy mowia "reinstall metka , easymetin, to nie dziala !!!

Niefortunnie mi pomogl tylko format

Przykro mi

Daj like jesli pomoglem ;)

Koles nie 1 raz piszesz juz to ....

hahahahahahah ale nuuby znow hacki hahahahahaha ja wszystko wam zepsuje i tak nie bedzie nic dzialac hahahahahaha!!!!!!!!!!!

xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

A Ty idz sie utop.

@topic

Moze cos blokuje proces metin2client.bin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...