Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co lepsze?

Kacperek503

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie chodzi mi co będzie lepsze.

Posiadam Golca 7 lf3 kupuje kredyty i licytuje to i nie wiem czy lepiej będzie narazie kupic vegi i zrobić ją bo teraz brakuje mi 8lf3 aby bić na niebiesko z golca a tak to będzie mi tylko brakować 3lf3 w vedze. I nie wiem czy wydać jeszcze dosyć dużo kasy na kredki bo lf3 licytuje za 30mil a 350mil = 20zl wiec nie wiem czy moze lepiej zrobic pierw sobie dobra vege a potem moze brać się za robienie golca czy może nie kupować vegi i lecieć cały czas na golcu?

Cześć!

Opublikowano

Ja bym zostawił kredyty na licytowanie mówi się że pierw się robi na vedze wszystko a później kupuje golca ale to moje zdanie.

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

Opublikowano

Jedź cały czas na golcu . Niebieskie / Zielone lasery to tylko efekt graficzny żadnego bonusu Ci on nie da . I zawsze golcem będziesz więcej walił ( 5 laserów więcej ) a także więcej osłony/ speeda ( 5 generatorów więcej ) . Tak więc zostań lepiej przy golcu :)

Opublikowano

Powiem tam . Włącz BoxyBota i w tydzień masz Full lf-3 . Co do tych kredek , to licytuj irki za 100milionów , Pierdo* lasery i bo-2 . Co do golca ... Niema żadnego sensu aby zmieniać statek .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...