Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nobukko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to ma być!!!!! sciągłem juz clienta a strona dalej nie działa .Oni pewnie już expia a my konta nie mozemy zrobic powinnien byc reset postaci kto jest za? ;/

sygn2.png

Opublikowano

mogliscie otworzyc strone wczesniej zeby sie kazdy zarejestrowal a teraz macie niektorzy moze 70 lv a my sie zarejestrowac nie mozemy

@down gorzej z rejestracja

Niektorzy moze graja z otwarta strona i zamiast wyjsc zeby ktos mogl sie zalogowac to laguja strone

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Nie udało się nawiązać połączenia

Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem xartez.pl.

Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
 Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
 Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

od 15 min mam tylko takie coś na stronie. Zrobili byście reset i naprawili stronę ;/ Bo to trochę nie sprawiedliwe ;/ oni już po 80+ lvl'e a my co ? wbić nie możemy

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Ten start to jeden wielki FAIL. Dostać się do rejestracji to wyczyn, a nawet jeśli się to uda to 2 problem - aktywacja konta. Od 20 minut próbuje aktywować to konto ale bez skutku.

sygna.tan.png

Opublikowano

Naprawcie strone bo nie dziala oczywicie miec wszystko najlepiej gdzies

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Podaj raty w %(Regulamin).

Czas do 21.

Są raty w %...

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

2@ up mozesz zrestartowac strone ? bo nie dziala jakos nikomu i wbic nie mozna od 3h

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

ogółem serwer spoko, administracja też spoko :

a tak na prawdę ?

Ninja ma przejebane na serwerze;/ wbijasz 70 wbijasz do groty i męczysz się daggerem na poli to samo..

bez jaj...;/

nie wspomnę o archerze a gram daggerem

jak na ten typ serwera trudno się gra pierwszy raz ninja ps. mam bony all na grote it;

Opublikowano

Nie możecie zmienić dzwonki dla szamana na nowsze?

Bo te są stare i odciągają szamanów z tej gry (według mnie), a dlaczego?

Dlatego, że każda postać ma prawie nowości, a szamani to jak zwykle "oklepane mają"?

No źle, źle.. ale jakoś zagram.

Proszę tylko to zmieńcie, dzięki.. ;p

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...