Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Silka Wybra?

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znudziły mi się już privaty totalnie... I masz do was pytanie jaką wersje silka wybrać? Oprócz isro [bo nie mam zamiaru wbijać po 2-4h...]

Tsro [nie wiem jak ominąć blok na IP].Zostaje Ksro,Csro i Vsro? Wiec jakie?

Opublikowano

Jezeli nie jestes No - Liferem Polecam stanowczo vSro :)

masz 5godzin exp-a 100% + 1 godzine exp normalnego czyli.

5H to jak 10h na isro i 1h to jak 1h na isro :P :)

Czyli dziennie masz 11h exp :)

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

jak nie isro to ja ci radze csro

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

No dobra a na tym kSRO też są sosy do 42 lv? I chciałem kiedyś tam grac, ale nie wiedziałem jak tokena przepisać ;/.

@EDIT dobra wybrałem kSRO więc temat można zamknąć.

Opublikowano

Propounje Csro.................. Gram i jestem zadowolony wwbijam za 1 razem kiedy chcesz srednio polakow , i duzo taxi free..... Polecam!!!!!

Opublikowano

No wiesz... siedzac na taxi to zaduzo nie poznasz ;)

A pozatym nie bedziesz umial grac sam potem, no chyba ze masz juz jakies doswiadczenie

Opublikowano

Lakus na kSro też są free sosy i scrole na expa ;). Jak nie wiesz to się nie odzywaj ;P.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

No fajnie że są ale od 2 h nie mogę się tam zarejestrować stoję na głupim kssn xD.Wyskakuje mi komunikat daje tam tą ramkę i od nowa mnie na główną stronę daje...

Opublikowano

wejdź na silkroad-online .pl ( usuń spacje :P ). I tam znajdź na forum poradnik jak się zarejestrować na kSro. Powinieneś tam znaleźć listę KSSN.

16.04.2010r - 666 postów :-).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

VSRO - wbijasz za pierwszym razem , taxi za free , mili wietnamczycy , zero botów , mamy już gildię mpc forumowiczów . ;)

Jakby co mój nick to Reklama . :]

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A moim zdaniem csro albo tsro. Mi by sie nie chcialo bawic z tokenem na Ksro ;/ ostatnio moich dwoch znajomych przeszlo sobie na csro mowia ze niezle sie gra duzo polakow i wbijaja za 1. ;)

sygna1o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...