Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Wybocić FE Bez Warna W szybkim czasie

suchy:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej Chciał bym was zapytać jak wybocić szybko Fe, interesuje mnie 34 lf4 z 9 havoki troszi PP ale chyba jak jest takie wyposażenie To zaduż nie trzeba z 26 styknie :P. Bez tego ani rusz w tym "Nowym" Darkorbit,

Jeszcze jest 2 sprawa czy kupić : premke, podwajacz.

3 sprawa ile by wybocenie takiej FE by zajęło .

4 sprawa na jakim bocie,

Mi sie wydaje, że polecę na Kbocie,

5 sprawa jak jest teraz z tymi banami ?

Proszę o Wypowiedzenie się !

Opublikowano

ja bym kupił: PREMIUM

wybocenie FE: hmmm 2 miechy

BOT: najlepiej na kbot/ibot/pbdo bot (WSZYSTKIE PŁATNE)

na powyzej wymienionych botach bana nie otrzymasz tak od razu szybko, ale jest zagrożenie, że mozesz dostac na kazdym bocie :P

Opublikowano

Hmmm... ja zrobiłem fE zwykłą w 1 miech na ibocie ... , ale wtedy bbyl crack to dało sie za free ... polecam kupic kbota za 60 zł od kamierzania nogg na 12 lat :D ... i w 3-4 miechy masz konto ze rozkurwiasz ludzi ostro ;) Nie polecam kupic za 120 zł na dożywocie gg ... , ( chyba że ktoś takim głąbem jest ze nawet alfy nie umie zrobic to ok ... ale gammy hah )

Myśle ze pomogłem

Opublikowano

Ja bym nie kupił premium bo możesz szybko dostać bana i po pieniądzach.

Polecam bota PDBO-Bot moim zdaniem najlepszy i najwięcej uridium zbiera.

Wybocenie FE: jakieś 1-2 miechy zależy ile będziesz bocił i takie tam.

Co do banów. To teraz Admini latają po wszystkich mapach na niewidkach i szukają.

Botów i banują perm.

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

Uczeń
Opublikowano

Co to za problem premium? Jak zakładasz nowe konto z comedy to dostajesz pół roku free.

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

Jak masz kasę to możesz lf4 sobie kupić za dolary(chyba to jeszcze jest aktualne), na tym forum nie wiem czy jest o tym napisane, ale na forum Kamieniarza i takim bardzo znanym niemiecko-angielskim(celowo nazwy nie podaję, żeby % nie było) było o tym napisane.

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

@up lf4 juz nie mozna kupić

jesli chcesz wybocić nową fe to musisz kupić

premium

podwajacz

rabatówkę

bocąc cały czas na skrzynki , zakładając że nie dostaniesz warna wygląda to mniej więcej tak:

na 4-x kbot z petem i zbieraczem 3lvl (nie wiem ile protokołów radarowych) zbiera:

około 12tys uri na godzinę -> 280k uri w dobę

żeby zebrać 35lf4 możesz potrzebować około 4-5mln uri (zalezy jakie masz szczęście) , więc jest to około 15-20 dni bocenia

w tym czasie na pewno zbierzesz całego apisa, jeśli będzie event na zeusa to pewnie też zeusa, osłonki oczywiście tak samo się trafią

8 irysów to koszt coś w okolicach 700tys uri

żeby ulepszyć 1 drona na 16lvl trzeba 100tys uri , więc 10dronów = 1mln uri

profil pilota to kolejny 1mln uri

zakładając że z co drugiej zety będziesz miał havoca to 20zet po mniej więcej 150k uri = 3mln uri

oczywiście z bota będziesz miał sporo energii, więc z tym punkcie koszt się zmniejsza ^^

z takiej ilości kluczy na pewno trafisz jakieś designy do golca , więc tym się martwić nie musisz

więc koszt całej takiej fe, zakładając że z tych 5mln uri trafisz wszystkie lf4 to około 11mln uri

2,8mln to 10 dni, 5,6mln to 20dni, 11,2mln to 40dni bocenia non stop (co najmniej)

wszyscy wiemy jak wygląda sytuacja z kbotem, więc polecam Ci Ibota, do którego są dużo szybsze aktualizacje, a zbiera porównywalnie, pod to oczywiście vps ( wątpię, żebys miał włączonego kompa przez 40 dni i nocy bez przerwy)

jeśli pomogłem daj lajka :)

@edit

zapomniałem dodać, jesli masz rabatówkę i premkę to koszt wszystkiego automatycznie się zmniejsza o 30% :)

Opublikowano

Ja bym wydał te 150zł na rabat,podwajacz i kbota , sam tak robie już drugi raz i w póltora miecha mam dość dobre konto 17lvl, 4 havocki, 8irkow i apis (all 16lvl) 4 hale vege golca aigasa i leonka , 32pp i w chuj wszystkiego także polecam robić to tym sposobem ;]

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano
@up lf4 juz nie mozna kupić jesli chcesz wybocić nową fe to musisz kupić premium podwajacz rabatówkę bocąc cały czas na skrzynki , zakładając że nie dostaniesz warna wygląda to mniej więcej tak: na 4-x kbot z petem i zbieraczem 3lvl (nie wiem ile protokołów radarowych) zbiera: około 12tys uri na godzinę -> 280k uri w dobę żeby zebrać 35lf4 możesz potrzebować około 4-5mln uri (zalezy jakie masz szczęście) , więc jest to około 15-20 dni bocenia w tym czasie na pewno zbierzesz całego apisa, jeśli będzie event na zeusa to pewnie też zeusa, osłonki oczywiście tak samo się trafią 8 irysów to koszt coś w okolicach 700tys uri żeby ulepszyć 1 drona na 16lvl trzeba 100tys uri , więc 10dronów = 1mln uri profil pilota to kolejny 1mln uri zakładając że z co drugiej zety będziesz miał havoca to 20zet po mniej więcej 150k uri = 3mln uri oczywiście z bota będziesz miał sporo energii, więc z tym punkcie koszt się zmniejsza ^^ z takiej ilości kluczy na pewno trafisz jakieś designy do golca , więc tym się martwić nie musisz więc koszt całej takiej fe, zakładając że z tych 5mln uri trafisz wszystkie lf4 to około 11mln uri 2,8mln to 10 dni, 5,6mln to 20dni, 11,2mln to 40dni bocenia non stop (co najmniej) wszyscy wiemy jak wygląda sytuacja z kbotem, więc polecam Ci Ibota, do którego są dużo szybsze aktualizacje, a zbiera porównywalnie, pod to oczywiście vps ( wątpię, żebys miał włączonego kompa przez 40 dni i nocy bez przerwy) jeśli pomogłem daj lajka :) @edit zapomniałem dodać, jesli masz rabatówkę i premkę to koszt wszystkiego automatycznie się zmniejsza o 30% :)

Jak się ma 2 laptopy 2 nodbook, to nie problem podstawkę mam, zdejmuje obudowę :0 Zastanawiam się b mam 10 euro na kbocie czy kupić Kbota, czy Ibota

Opublikowano

Ja znalazłem nie zawodny sposób na full elitę w tydzień ..

Krok 1 - Poczekaj na MHH

Krok 2 - Gdy będzie MHH wejdź w zakładkę do bankingu - doładuj konto ...

Krok 3 - 4 razy klikasz na koszyczek przy kwocie 299 PLN

Krok 4 - Klikasz kartę kredytową

Krok 5 - Podajesz Prawdziwe Dane właściciela karty

Krok 6 - Klikasz Potwierdź i cieszysz się 3 960 000 uridium

Krok 7 - Powtarzasz powyższe kroki aż wystarczy na full elitę

Po tej metodzie wszyscy są zadowoleni ... BigPoint bo ma pieniążki , Ty bo masz uridium i straciłeś kilka tysięcy nie potrzebnych złotych na darmową grę internetową.

Opublikowano

Dokładnie, każde mhh ma limit 900zł, za więcej nie wyślesz

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Jak sie zarabia duzo siana to nie obchadza Cie takie rzeczy. Kazdy wydaje na to na co ma ochote a inni nie powinni zagladac do cudzego portfela.

A co do tematu w miesiac mozna wybocic na boxy aegisa full lf3/B02 z irkami petem i formacja tylko musi latac 24h i miec farta ;) mi narazie zbanowalo 1 z 4 kont pozostale 3 lataja dalej. No i oczywiscie robisz zetki z ktorych masz klucze i mozesz wyciagac kolejne laserki czy tez inne cuda

61694148.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...