Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GiftCode.pl

szymano123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chcę kupić siostrze na urodziny "oryginalnego" minecrafta. Więc szukałem giftcode. Ale co to jest? Pierwszy raz mam z tym styczność. Drugie pytanie to takie czy stronka

http://giftcode.pl/index.php

jest zaufana, jest tam giftcode za sms 10 zł. moim zdaniem to by było opłacalne. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Nie daj sie nabrac , nie ma MINECRAFTA za 10 zl. !!! I to jeszcze sms'm !!!

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

function showMessage() {
alert ("Twój kod nie jest poprawny - w razie problemów, skontaktuj się z nami.");
return true;
}

po wpisaniu kodu w opiniach bedziesz mial taki komunikat (kod źródłowy z strony giftcode.pl)[

Opublikowano

Najlepiej na allegro u zaufanych ludzi(popatrz na komentarze)

Opublikowano

Ja kupiłem na allegro za 70zl, dostałem kod, aktywowałem i działa :) raz mi mojang zablokował i napisałem do gościa a on mi przysłał nowy kod i działa do teraz :) Więc jak gościu ma dobre komentarze to warto kupować.

Opublikowano

A wiesz, że to kosztuje 23 zł, i po czasie konto zostanie zabrane, dajmy na to właściciel zmieni e-mail...

Naucz się żyć.

"

REGULAMIN

*NA KONCIE JEST KATEGORYCZNY ZAKAZ

ZMIANY LOGINU I HASŁA KAŻDA TAKA PRÓBA ZOSTANIE PRZEZ NAS ZWERYFIKOWANA

A KONTO ZOSTANIE ZAWIESZONE !

*

NA KONCIE NIE MA MOŻLIWOŚCI ZMIANY

SKINA W GRZE

*

NA KONTO UDZIELONA JEST 2 MIESIĘCZNA GWARANCJA ROZRUCHOWA"

@Topic

Nie kupuj na allegro, jedynie na kontagier.pl oraz minecraft.pl

Na kontagier.pl jest możliwość przelewu w żabce.

sygnatura111.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

function showMessage() {
alert ("Twój kod nie jest poprawny - w razie problemów, skontaktuj się z nami.");
return true;
}

po wpisaniu kodu w opiniach bedziesz mial taki komunikat (kod źródłowy z strony giftcode.pl)[

Zgadzam się też kupiłem i nie mogłem dać opini że są to ^^^^^$$$$##^&*^%%^*urwy

Intel Core i5 2500k 3,30 GHz , Kingston HyperX Grey Edition 8GB , Gigabyte GA-P67A-D3-B3 , GTX 550 1GB

NET : http://www.speedtest.net/my-result/4295787876

Opublikowano

Ja kupiłem na allegro za 89 zł i jest wszystko ok a mam konto już z 4 miechy ;).

Patrz na komentarze , jesli będzie poniżej 99 % pozytywów to nie kupuj.

Opublikowano

Oj tak to się dzieje jak się kupuje na allegro, wstuka się na minecraft.net i od razu pozytyw. Zanim się wystawia pozytywa trzeba poczekać co najmniej miesiąc.

Allegro też ma system obsługi klienta i zwraca uwagę na takie rzeczy. Trzeba patrzeć na pozytywne oraz opisy negatywnych komentarzy. Ja mojego pierwszego giftcoda kupiłem za 65zł jak pamiętam na Kontagier, a drugie na Allegro za 20zł i mam oba konta już z rok - dwa.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Nie polecam!!!!!!!!!!!!

Czekałem dwa tygodnie i nic!!

Cały czas dają mi ten sam gift code ktory nie działa!!

Zero kontaktu e-mail ani GG!!

Wyrzuciłem pieniadze w błoto.Tyle wam powiem.

Jak chce dodac komentarz to jest jakis bląd.(pisze mi ze jakis zly kod)

Jako headadmin duzego serwera NIE POLECAM!!!!

Jak chcesz kupić to tylko na minecraft.net nawet na allegro nie kupuj!!

Ja kupiłem i załuję :(

Opublikowano

To jest fake,

Dla tego co to sprzedaje to jest nieopłacalne, jak kosztuje 20 euro, 26 dolarów a on sprzedaje za 10zł to traci około 70zł do tego SMS'em jest zawsze drozej niz normalnie. NIE KUPUJ OSZUKA CIE!

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Wszystkie strony tego typu czekają na kase :)

Polecam ci odłożyć kasy i za 100zł kupic na minecraft.net pewne że cie nikt nie oszuka :)

A jak widzisz cenie poniżej 80 zł to już wiedz że oszustwo :)

Opublikowano

Np.

http://allegro.pl/minecraft-konto-premium-gift-code-automat-i2457558086.html

Duża popularność.

Popatrzcie się na ostatnie negatywy co do tych kluczy.

• Nezus (3) junior.gif ( Kupujący )
  • Negatywny
  • śro 18 lip 2012 17:47:37 CEST
  • 2445510830

NIE POLECAM NIKOMU NIE KUPOWAĆ GIFT CODU DO MINECRAFTA MOŻE TANI ALE CIĄGLE KTOŚ WCHODZI NA KONTO A SKIN TAKŻE SIĘ ZMIENIA NIE POLECAM NIKOMU NIE KUPUJCIE! BRAK TAKŻE KONTAKTU Z UŻYTWKOWNIKIEM!

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Ja polecam allegro. Kupiłem za 20 zł i działa. Tylko może ci się znaleźć jakiś oszust. I pamiętaj, nie kupuj "Nowe Konta Minecraft" jak będą bo to czyste konta bez premium

Opublikowano

Ta strona już istniała po nazwą gominecraft.pl zrobili przekręt na min 700zł.

Fake na pewno masz coś co to udowadnia : http://allegro.pl/gi...2514887370.html ;)

Można właściwie iść po niebieskich :)

Popatrz na komentarze na aukcji i na stronie na allegro boty do komentarzy i na stronce też.

Wpisz byle jaki kod i niby masz gifta a komentarzy ty nie możesz dawać to fake 10000000000000% ;)

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Ja tą stronę sprawdzałem dwa razy owszem przyszedł mi na e-mail gift code ale zły złożyłem reklamację po 4 dniach mi dopiero odpisali następnie kazali wysłać sms za tą samą kwotę 10 zł i gift coda dostałem po tygodniu (przyszedł mi na e-mail ten nowy)sprawdzam na minecraft.net czy zadziała wpisywałem 10 razy bez błędów i nie działa zwykła beka z tej strony nic więcej nie daj się nabrać.

Opublikowano

Siemka, chcę kupić siostrze na urodziny "oryginalnego" minecrafta. Więc szukałem giftcode. Ale co to jest? Pierwszy raz mam z tym styczność. Drugie pytanie to takie czy stronka

http://giftcode.pl/index.php

jest zaufana, jest tam giftcode za sms 10 zł. moim zdaniem to by było opłacalne. Z góry dziękuję.

Bujdy na resorach... Gift-Code można kupić TYLKO i wyłącznie na minecraft.net... za 26.95$ co się równa +- 86 zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...