Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mineserv

Enter121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ostatnio kupiłem serwer w mineserv przez ten czas chodził elegancko wczoraj strona mineserv byla niedostepna chwile potem serwer sie wylaczyl po 1-1,5 h strona byla aktywna wszedlem na panel serwera i go wlaczylem zauwazylem ze pamiec =100% CPU=100% (gdy wczesniej CPU=10-40% pamiec=66% gdy nikogo nie było) gdy chciałem wbić na serwer serwer się przełączył na offline lub się restartował wszedłem na konsolę a tam pisało:

06.07 07:59:31 [Multicraft] Minecraft stopped

06.07 07:59:30 [Multicraft] Minecraft shut down

06.07 07:59:30 [Multicraft] Forcefully killing Minecraft

06.07 07:59:29 [Multicraft] Terminating Minecraft via signal

06.07 07:59:13 [Multicraft] Received stop command

06.07 07:58:59 [Multicraft] Stopping Minecraft!

06.07 07:58:59 [Multicraft] Ping timeout! Restarting Minecraft...

Opublikowano

Spróbuj uruchomić zwykły serwer "Vanilla" i zobaczy, czy działa. Ostatnio firma ma problemy z serwerami i mogą być takie odloty. Proponuję napisać do pomocy technicznej aby zobaczyli w, czy problem.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

próbowałem wczoraj z normalnym serwerem nie bukkit po załadowaniu serwera było mniej zużycia CPU i Pamięci ale działo się to samo

Opublikowano

na jednym forum widziałem że 1 osoba ma ten sam problem więc nie jesteśmy sami botanic :P ciekawe czy bd jakaś rekompensata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...