Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dif] Blokada DropHack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

Zainspirowany postem użytkownika JachuPL

sensual, twoje posty są tak kurwa śmieszne, że aż musiałem pójść po popcorn. Mówiąc o ludziach sprzedających diffy, miałem na myśli np. tego pana, który sprzedaje diffy będące na MPC

) -> frajer.jpgwięc jeśli o czymś nie wiesz lub nie masz na jakiś temat pojęcia, to lepiej siedzieć cicho i się nie kompromitować. Diffa dostałem od Arcziego, który dostał go od kogośtam (dla którego należą się propsy :*), jeśli twierdzisz, że się wywyższam to idź na odwyk od MPC, popatrz, słonko świeci, ptaszki ćwierkają, dziewczyny w miniówkach chodzą ulicami. Na polski - poziom twojego uzależnienia od mpc i metina sięga zenitu, a to na prawdę nie jest dobrze.

DH działa z lub bez PT, używając w inżynierii wstecznej funkcji, która daje m.in. to, że będąc w PT możesz podnosić czyjeś itemy. Tak na chłopski rozum. Dając możliwość podnoszenia dropu jedynie liderowi grupy, blokujesz działanie funkcji umożliwiającej podnoszenie dropu przez każdego członka PT, co przekłada się na blokadę DH (bo DH używa wspomnianej wcześniej). Żeby zapierdolić komuś drop, musiałbyś być z tym kimś w PT i być liderem tego PT. Więc się kurwa uspokój i przeczytaj tego posta tyle razy ile będzie trzeba. A jak chcesz mnie atakować to zapraszam na PW, na prawdę nie musisz się publicznie ośmieszać.

Pozdrawiam Cię serdecznie.

postanowiłem zrobić wam diffa który zablokuje możliwość podnoszenia itemków w PT i kilka szczegółów = zablokowanie DropHack w 100%.

Modyfikacja w pełni przetestowana nie posiadająca backdoorów.

Pod 2089, łapcie

This difference file has been created by IDA Pro

game
0004E2A8: E8 B8
0004E2D2: E8 B8
0004E2E5: E8 B8
0004E2FD: E8 B8
0004E30E: E8 B8
0004E344: E8 B8
0004E375: E8 B8
0004E39B: E8 B8
0004E3A9: E8 B8
0004E3C8: E8 B8
0004E3E2: E8 B8
0004E3F0: E8 B8
0004E40F: E8 B8
0004E4CC: E8 B8
0004E62B: E8 B8
0004E646: E8 B8

jeżeli chcecie jakieś drobne diffy to pisać na pw, pomogłem już kilku osobom.

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

fajnie, nie obchodzi mnie tam czy ma jakieś tam backdoorów, ale za chęć wstawienia czegoś a nie jak pro elo elo koxy tylko mówią, a sami 0 nic nie zrobili.

Oby tak dalej =)

Pisanie Emulatora Pod nes'a w c++

musiał znać strukturę nes'a ^^

Opublikowano

Inne game też masz czy tylko 2089? =/

I podbijam pytanie JachuPL czyżbyś nie miał może blokowania teleportacji do lidera, bo wiem, że Sensual to też miał.

Opublikowano

Szkoda tylko że difa kupiłeś ode mnie. :>

Ale jesteś żałosny, myślisz że tylko Ty jesteś takim "pro elo skillem" że wszystko musi być od Ciebie ? ogarnij się troszkę, kto kupuje takie rzeczy to musi być naprawdę mało ogarnięty.

Jeżeli ma ktoś listę rzeczy którą sprzedaje Pan Sensual proszę mi ją udostępnić, postaram się w wolnej chwili wszystko wam zdiffować oraz napisać questy które sprzedaje :P

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Opublikowano

Nom spoko, szkoda że sellałem takiego samego difa, a Twoją osobę kojarzę, jak znajdę wolną chwilę to ogarnę to.

ps. "pro elo skillem" gościu, bałbym się siebie tak nazywać, im więcej się uczę, tym bardziej odkrywam swoją niewiedze.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

diff autora ;p

This difference file has been created by IDA Pro
game
0004E2A8: E8 B8
0004E2D2: E8 B8
0004E2E5: E8 B8
0004E2FD: E8 B8
0004E30E: E8 B8
0004E344: E8 B8
0004E375: E8 B8
0004E39B: E8 B8
0004E3A9: E8 B8
0004E3C8: E8 B8
0004E3E2: E8 B8
0004E3F0: E8 B8
0004E40F: E8 B8
0004E4CC: E8 B8
0004E62B: E8 B8
0004E646: E8 B8

nie umieszczamy linków zewnętrznych.

Opublikowano

To jest właśnie takie swojego rodzaju skurwysyństwo. Uprzykrzanie innym życia. Wchodzisz w każdy poradnik i masz post shejna i "dla potomnych + zawartosc tematu", "działa + zawartość tematu". Człowiek będzie chciał to usunąć, aby nikt na tym nie żerował to usunie, ale znajdzie sie taki idiota jak ty i wszystko daje w cytaty... Zapisuj to sobie na komputerze jak masz taki fetysz czy co to kurwa.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Ja pierdole ludzie ogarnijcie się, koleś daje wam diffy których chyba jeszcze nikt na mpc nie udostępnił a jeżdzicie po nim jak po starych.

KTOŚ NIE DA DIFFA ŹLE, KTOŚ DA WAM DIFFA TAKŻE ŻLE. WEŹCIE SIĘ KUR*A ZAMKNIJCIE I WY*IERDALAĆ HEJTY Z TEMATU.

Opublikowano

[ironia]rzal ja już to miałem, kupiłem od badara haaaaaaaaaaaaaahhahahahahaha[/ironia]

@antywarn

dobry dif, nie ma co :)

56790073090842608341.png

Dołącz do społeczności najlepszego serwera Metin2 w Polsce

Przenieś mnie !

Opublikowano

Inne game też masz czy tylko 2089? =/

I podbijam pytanie JachuPL czyżbyś nie miał może blokowania teleportacji do lidera, bo wiem, że Sensual to też miał.

masz u mnie w temacie.

Co do stacku 250, co za problem, ja pierdolę. Macie podstawkę, dopracować i śmiga.

Opublikowano
Mhm :D Gites majonez :PP Jeszcze odbugowane 250 stock, feniks i konik + game bez backdoorow haha :D

Łap lajka ;)

Odcinek pierwszy z serii: "Zrób to sam". Obejrzyj, polecam.

1.stock to jest wódka.

2.zrobić 250 łączenia to nie problem, wystarczy mózg.

3.nie wiesz nawet co to backdoor.

Opublikowano

Odcinek pierwszy z serii: "Zrób to sam". Obejrzyj, polecam.

1.stock to jest wódka.

2.zrobić 250 łączenia to nie problem, wystarczy mózg.

3.nie wiesz nawet co to backdoor.

+ w game i tak jest jeszcze masa backdoorów, czesc odkryta, czesc podejrzana, a o czesci nawet nam sie nie snilo =)

Opublikowano

+ w game i tak jest jeszcze masa backdoorów, czesc odkryta, czesc podejrzana, a o czesci nawet nam sie nie snilo =)

każdy lubi zabezpieczyć swoją pracę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...