Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elite

Avanger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy opłaca sie grać na Elite Sro bo z tego co widze to tylko on sie trzyma najlepiej :/.... Proszę o odpowiedź :)

Opublikowano

Jasne ,że się opłaca sam za czasów świetności tego serwera wydałem tam 100zł na silki i nie żałuję. Obecnie z tego co mi wiadomo serwery są połączone , więc więcej ludzi większy fun. Nie jestem pewien czy stare konta nie dostaję przypadkiem silków. Podsumowując dużo ludzi , fajna zabawa . Minusem jest to że ludzie grający tam od początku mają już takie eq i zaplecze.

Opublikowano

@UP

Wiadomo coś może kiedy do tej wielkiej fuzji będzie dodany elite sro 4 za czym idzie dodanie cap 110 ?

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

Chyba raczej nie , pewnie zostaną 2 serwery nie wiem kiedy , pierwszy 100 cap - czyli elite 1/2/3 oraz serwer drugi czyli 110 cap. Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

@up

Dzięki DelmaTM szukałem serwera dobrego z cap100 bo potrzebny był mi client, i właśnie szukałem Elite, i nie mogłem namierzyć. Jeszcze raz wielkie dzięki, bo inne serwery miały trochę nasrane w plikach. Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...