Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbotnogg

hokus~pokus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam do Was pytanie dotyczące kupna kbota nogg. Od polskich dilerów widziałem po 60 zł i na allegro, a od rusków są licencje po 10 euro czyli mniej więcej 40 zł. Gdzie się bardziej opłaca, i komu moge bardziej ufać. Pozdrawiam

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Polecam kupic od Ivana (Rosjanin) na skype - u niego masz KBota noGG za 7 euro pay safe card. To on stworzył KBota, więc myślę że jest jak najbardziej godny zaufania. Polacy (mam na myśli kamieniarza i costello) - też są godni zaufania, tylko ceny mają takie a nie inne. Pozostali dealerzy zagraniczni - wszyscy u których coś kupowałem byli uczciwi, chociaż niewykluczone że są oszuści. Polecam Ivana, jedynie musisz angielski znac żeby się z nim dogadac.

Opublikowano

Tak jak @UP też polecam kupic od Ivana [ROSJA] większość z MPC kupuje od niego

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

Opublikowano

Nie radzę kupować u Ivana chyba, że chcecie kbota za miesiąc on teraz ma lekkie problemy jakbyście nie zauważyli nie ma jego strony a na skype jest raz na ruski rok. GG do dealera który jest cały dzień na gg jego nr to 15752122

sygnacu.jpg

Opublikowano

jak nie ma jego strony? k-botik.com, przynajmniej ja na niej kupowałem pół roku temu na 2 konto.

to nie jest jego strona -_- to jest Adrea i Dimonda -_- strona Ivana to kbotik.com

sygnacu.jpg

Opublikowano

Tak tylko spojrzcie na to, że Polacy to kurwa jak zwykle na wszyskim chcą zarobić, takim dilerem to ja też moge być. Ivan sprzedaje po 7 euro, a Polacy juz po 60 zł (około 15 euro). To ja już sam nie wiem.

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...