Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki bot dla początkującego.

Gierconiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ibot,Kbot są triale na 24 godziny. Dobre boty bo sam korzystam. Nie radzę teraz bocić bo załapiesz bana od razu bo. BP wzięło się za banowanie botów. Teraz latają admini i banują.

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

Uczeń
Opublikowano

Weź boxybota, z Vegą FS powinien zbierać 3k/h. Do tego jest darmowy.

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

BoxyBot, a jak złożysz troche wrót (alfe, bete i może gamme+zete) to kbot/ibot trial i Ci je robi. Te kilka godzin co zostanie to polecam na x-8 z biciem alienów + zbieraniem boxów.

Opublikowano

Z darmowych to chyba tylko boxybot. I to nie zależy czy jesteś początkujący czy nie. Najlepsze są IBot&KBot. Nie wiem czy to prawda czy nie ale słyszałem, że gdy się miesza boty np. trochę bocisz boxybotem a potem kbotem to większa szansa na wyłapanie bana.

Opublikowano

Nie jest większa na bana. Większą szanse na bana masz jak dużo bocisz.

To nie ma znaczenia czy latasz 20 botami czy 1 botem znaczy jakieś tam ma bo niektóre są słabo wykrywalne a drugie bardziej wykrywalne.

Większą szanse na bana masz jak wykryją u ciebie dużo np. jakiś niedozwolonych rzeczy.

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

Opublikowano

Ja polecam KBota sam używam i jestem zadowolony. co do darmowych jest tylko Boxybot ale on alienków nie bije

Ja polecam KBota sam używam i jestem zadowolony. co do darmowych jest tylko Boxybot ale on alienków nie bije

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

A_D_R_I_A_N widzę że gówno wiesz, ja boce od 2 miesięcy 24/7. Niby jakie ty masz zakazane rzeczy w DO za które banują? Oni mają skrypt który sprawdza konta na chwilę bieżącą które bocą.

Opublikowano

Jak nie jesteś doświadczony jak wszyscy polecałbym Ibota lub Kbabcie na 24h.Jeśli byłbyś opcykany to boxybot albo BioBot chociaż biobot jest bardziej wykrywalny.

Opublikowano

Jak nie jesteś doświadczony jak wszyscy polecałbym Ibota lub Kbabcie na 24h.Jeśli byłbyś opcykany to boxybot albo BioBot chociaż biobot jest bardziej wykrywalny.

Lol? BioBot już nie działa...

Opublikowano

@up na jakiej podstawie?Sprawdź sobie najpierw.

Ja biobota umiem jeszcze uruchomić :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...