Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogon węża +

Hoottero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, jednakże to ogólnie rzadko dropi, ale powinno Ci się udać.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

W ogóle to słabo dropi, więc cudów się nie spodziewaj

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Strata czasu :)

Lepiej jedź sobie dookoła oazy bij metki 40/45 i jak napotkasz na węża do go lej :)

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Strata czasu :)

Lepiej jedź sobie dookoła oazy bij metki 40/45 i jak napotkasz na węża do go lej :)

-.- Metki 40,45 ? Na 51lv mądry Ty jesteś ? Teraz latam na metki 55lv jednak sam syf :(

Opublikowano

-.- Metki 40,45 ? Na 51lv mądry Ty jesteś ? Teraz latam na metki 55lv jednak sam syf :(

Co w tym dziwnego?? metka 45 spokojnie można bić na takim lvlu będzie i drop i resp łuczników,z których dodatkowo może polecieć ogon.

Opublikowano

Powiem Ci tak . Na 51 lvl oj bedzie Ci słabo dropić . Ja miałam dropka 34 albo 38 na S13 podstawowe eq rekawica i drop niesamowity Wyciagałam 15 ogonów na dzien ( siedzialam tak z 4 godz jakos tak , nie pami ętam bo to juz było dawno temu) także zrób sobie takie dropka z dobrym podstawowym eq i cisnij węże:) Tak samo 38 lvl rękawica i metki na Oazie , dropniesz tam pare kamyczków :)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

No myliłem się co do metków 45lv dropłem wczoraj z respu ogon węża +, dwa KD potwora +4 i aurę i kilka innych KU, a ubiłem zaledwie ok. 10

Takie pytanie jeszcze, czy jest szansa na drop kamola z metka 45? na moim lvl oczywiście

Opublikowano

No myliłem się co do metków 45lv dropłem wczoraj z respu ogon węża +, dwa KD potwora +4 i aurę i kilka innych KU, a ubiłem zaledwie ok. 10

Takie pytanie jeszcze, czy jest szansa na drop kamola z metka 45? na moim lvl oczywiście

Tak zawsze jest jakaś szansa , że Ci wyleci . Twój lvl musi sie łapać w różnicy lvl (10 lvl) co do metka. czyli jak metek jest na 45 a ty masz 51 to spokojnie . max 55 jest drop z tych metków , ale wiadomo , że im mniejszy lvl tym wieksza szansa , że cos wypadnie . :)

L7VaIos.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...