Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań...

HoNoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam do was kilka pytań, mianowicie:

1.Czy na Solarze gra sporo osób?

2.Jakie królestwo polecacie na Solar?

3.Co tańsze, mental czy WP, a może jakaś inną ?(skille, eq itp)?

4.Do dropu, np.na 10 lvl dropić bodziakiem albo inną klasą dropić żółcie, na czym najlepiej zarobić?

5.Bonowanie eq, w jaki sposób to zrobić na Polaku (jakieś AOL czy coś)?

Do klasy postaci, którą polecacie, SM poproszę poradniki.

Za każdą pomoc Lajki lecą :)

Opublikowano

Cześć

Mam do was kilka pytań, mianowicie:

1.Czy na Solarze gra sporo osób?

2.Jakie królestwo polecacie na Solar?

3.Co tańsze, mental czy WP, a może jakaś inną ?(skille, eq itp)?

4.Do dropu, np.na 10 lvl dropić bodziakiem albo inną klasą dropić żółcie, na czym najlepiej zarobić?

5.Bonowanie eq, w jaki sposób to zrobić na Polaku (jakieś AOL czy coś)?

Do klasy postaci, którą polecacie, SM poproszę poradniki.

Za każdą pomoc Lajki lecą :)

1.Tak, najwięcej spośród wszystkich serverów.

2.Najwiecej jest w jinno, lecz u zółtych i redów także jest dużo osób. Każdy item łatwo znaleść.

3.Mental jak i WP mają bardzo tanie skile. Silne ok 500k-700k, czarowane ok 800k.

4.Najlepiej na fms'ach i metkach 35 w m2. Jest to mlody server gdzie fms łatwo schodza, co za tym idzie mozna zarobic

5.Ja Ci polecam ten sposób.

http://www.mpcforum.pl/topic/655972-tut-zarabianie-na-sm-i-nie-tylko/

Pewniej zarobisz na SM

Opublikowano

Up wielkie dzięki.

Prosiłbym też jakiś tutorial o zarabianiu, bo ten sposób jest dość słaby.

Opublikowano

Up wielkie dzięki.

Prosiłbym też jakiś tutorial o zarabianiu, bo ten sposób jest dość słaby.

Czemu twierdzisz iz jest słaby? Jest to lepszy sposób od np. Super Rewads. Jeżeli wypełnisz ankiete zgodnie z wskazówkami dziennie masz ok 7zł. Poźniej wypłacasz na PayPal lub konto bankowe, i masz dużo Sm

Opublikowano

Żeby zarabiać na Sponsor Pay czy tam Super Rewads, żeby ładnie zaliczało także trzeba zmieniać :)

Założenie e-maila trwa max 30 sekund na interia.pl

Opublikowano

Zrobiłem tam 4 ankiety, a kasa przyszła tylko za pierwszą ankietę ...

No to musisz coś źle robić. Popróbuj jeszcze. Jesli chcesz moge Ci wysłać mały poradnik.

Mozesz tez jeszcze raz przeczytać poradnik jaki wysłałem Ci wcześniej.

Opublikowano

Jeśli możesz, to wyślij.

Ale wiesz, przeczytałem wszystko, jak ma się wypełniać te ankiety, no i je wypełniałem tak.

Każda ankieta na osobnego maila.

Opublikowano

1.Czy na Solarze gra sporo osób? Tak sporo osób tam gra, szczególnie Jinno

2.Jakie królestwo polecacie na Solar? Jinno ,najwięcej osób ,największy dostęp do dobrych itemów :)

3.Co tańsze, mental czy WP, a może jakaś inną ?(skille, eq itp)? na początek mental :) ku nie takie drogie 450k silne. aura 1,1kk , czarowane 600k

4.Do dropu, np.na 10 lvl dropić bodziakiem albo inną klasą dropić żółcie, na czym najlepiej zarobić? żółcie gówniany zarobek 40k :) medale po 100k chodzą więc lepiej medale. ale radze zrobic 30 mentala i na fb :) małż - 250-300k

5.Bonowanie eq, w jaki sposób to zrobić na Polaku (jakieś AOL czy coś)? sponsorpay :) a jak nie to szkaty ewentualnie kupować już wybonowane eq

Robisz wszystkie ankiety akceptujesz na emailu klikasz dalej ,dalej ,dalej ! nie wysyłasz żadnych smsów.

I dostajesz sm -.- źle coś robisz. Później jak już nie ma ankiet zmieniasz emaila i znowu masz :)

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...