Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złożenie komputera do 2,5 tyś

danielhinz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bezimienny brawo.

Po pierwsze zestaw znacznie wystaję poza budżet, w dodatku komputer bez zasilacza? Na pewno kolega sobie pogra -.-

1377531174-U173186.png

Opublikowano
http://www.morele.net/inventory/info/mbwyLb/

Chyba będzie najbardziej wydajny , 2560 zł wiadomo 60zł można dołożyć . Aha i jak będzie zamawiać to niech wpisze kod promocyjny O6A2MVKEK1 a montaż obniży się do złotówki :)

Cześć.

Opublikowano

@up

Noo super.. Procesor pod OC i mobo na której go nie zrobi, brawo :D

Podstawowe pytanie czy kolega zamierza podkręcać procesor teraz lub w przyszłości czy na pewno nie będzie nic podkręcane?

Opublikowano

@UP Sam mówiłeś że zestaw jest ok po za tym to jest ten sam komputer co ty mi dałeś tylko zmieniłem procka na i5 2500k >_< . Mobo obsługuje socket 1155 więc?

Aha , i dawałem ten zestaw wam do sprawdzenia i też potwierdziłeś jego sprawność , więc co mi tu teraz pierdolisz.

Cześć.

Opublikowano

B75 nie obsługuję poprawnie (jedynie P67/Z68/Z77) CPU z K na końcu i nie da się go ocować, a kto normalny bierze CPU do o/c i nie będzie go robił?^^

Opublikowano

B75 nie obsługuję poprawnie (jedynie P67/Z68/Z77) CPU z K na końcu i nie da się go ocować, a kto normalny bierze CPU do o/c i nie będzie go robił?^^

Ja na przykład biorę 2500k i nie będę go kręcił , nie jest mi to potrzebne ;) (Wystarczy mi TurboBoost)

O wiele lepszy zestaw:

http://www.esc.pl/build.php?edit=1&products_id=48110

Lepiej sprawdzi się i5 2400 + 7850 niż 2500k + 6870.

Ryli , twój post niczemu nie zaprzecza ;)

Cześć.

Opublikowano

@up

Noo super.. Procesor pod OC i mobo na której go nie zrobi, brawo :D

Podstawowe pytanie czy kolega zamierza podkręcać procesor teraz lub w przyszłości czy na pewno nie będzie nic podkręcane?

Z tego co słyszałem chciałby podkręcić procesor. W jednym komputerowym pokazał mu jaki by złożyli mu komputer. Dzisiaj do niego podejdę i wezmę kartę to wam napiszę. A wy zmienicie to i owo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...