Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Migracja konta mojang.com

NerooPLL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatni czasem gdy chciałem się zalogować do mojego konta premium i zostałem poinformowany, że moje konto zostało przemigrowane i abym użył adresu e-mail zamiastu loginu, więc tak zrobiłęm i co? i nic nie działa. Zarejestrowałem się na mojang.com na tym samym e-mailu haśle i nadal nic. proszę o pomoc. dodam też, że przed migracją grałem na TechnicLauncherze i Serwerze miencraft zwykłym.

P.S

pisałem do mojangu i czekam już tydzien :/

creepercw.png

Dajcie troche % w dół :]

Opublikowano

To sie już denerwujące zaczyna robić, nie ten dział! .

Co robić? Czekaj, albo napisz na E-mail Notcha. Aaaa, żeby napisac trzeba znać jezyk angielski bądź niemiecki.

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Zamiast loginu, użyj E-Mail, za pomocą którego zarejestrowałeś swoje konto na minecraft.net. Nie musiałeś zakładać nowego konta na Mojang.

Opublikowano

Też to mam, loguj się jednak nie mailem, którym zarejestrowałeś się na mojang.com, lecz mailem, którym zarejestrowałeś się na minecraft.net, a jeśli zmieniałeś email na minecraft.net to spróbuj tym pierwszym :)

1351969276-U240495.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale nie działa mi e-mail wysyłam na e-mail konta zarejestrowane na moj e-mail i tam pisze NerooPLL (Premium)!. I na mojang.com biore przemigruj konto i dupa. niemogę pisze, że złe hasło lub login chociaż resetowałem hasło kilku krotnie i nic. a gdy wezme na mc.net opcje zapomniałem hasła i wpiszę nick to pisze że przemigrowane i żeby zresetować na linku mojang.com tam podaje e-mail i nie działa a gdy wezme zapomniałem e-mail i wpisze NerooPL to pisze no such user nie mam juz sily na to :'( pomocy!.

creepercw.png

Opublikowano

@Aquella Tak chciałbym, ale kupiłem na allegro i ten typek, co mu reklamacje zgłaszałem coś tam raz napisał, ja nazwałem ejgooszustem i nie pisze a bardzo mi zależy na odzyskaniu mojego konta to jego GG:6544042

creepercw.png

Opublikowano

Sory, ale ja także posiadam konto premium i żadnej migracji nie mam :) Więc o co chodzi Ci z tą migracją ? I czy kupowałeś Gift Code czy na przykład jakieś konto z premium ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dziwne, bo wciąż niemogę się poprzez e-mail zalogowac zarejestrowałem się na mojang.com na tym samym e-mailu i nic to biore migrate account wpisuje dane i pisze, ze haslo lub login jest zly, to ja zmieniam haslo i dalej to samo błagam proszę o pomoc!!

@ref

creepercw.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...