Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Bot do gry na Ryby by Kamol1123

kamol1123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kamol, tego bota mozna odpalic tylko w Google Chrome i jak tak w to jakim momencie ? Odrazu po włączeniu czy tylko na nk?

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kamol, prześledziłem każdą twoją wypowiedź i innych i nic. Mam tą samą rozdzielczość, wchodze w google chrome, odpaladam nk, włączam na ryby i pokazuje mi "Zarzuć wędkę" i w tym momencie minimalizuje i włączam BOTA, odminimalizowywuje i znowu jestem w nk i po naciśnięciu F1 nic się nie dzieje a jak wcisne F2 to odrazu BOT znika z tego " pasku zadań " w prawym dolnym rogu ekranu. To gdzie popełniłem błąd?

P.S: Rodziałke ustawiałem Pulpit->PPM->Właściwości->Ustawienia i Rodzielszosc ekarnu na 1280x1024. Prosze o odpowiedz.

Opublikowano

Yhm , mam nagrać filmik i ci pokazac ?? Sam się przekonasz, niektórym użytkownikom działa. Dobrze przeczytałeś na jaką przeglądarkę, rozdzielczość i jak okno ustawić ??

PS: Jeżeli coś ci nie pasuje zrób sobie go sam ! PZDR ! Ja poprostu chciałem się podzielić tym co zrobiłem dla siebie i mi działa a komu innemu zadziała to ma szczęście a temu co nie , niestety pech.

ty go zrobiłeś ??????

chyba nie : http://autoit.xaa.pl/darmowe/prosz-o-skrypt-mysle-ze-dla-niektorych-bardzo-prosta-spr-t2764.html

Opublikowano

Tak, wprowadzili mnie na trop, potem go przerabiałem i ustawialem, dawałem pomysły, a jak mi coś nie działało to mi pomagali ! jeżeli chcesz się doczepić do tego że ja go nie robiłem to się mylisz... Sam załóż tam konto i pisz tak przez kilka dni i czekaj na odpowiedzi. Ciekawe co ty wymyślisz za bota... Po coś to forum jest ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co sie stało z botem ? Zawsze mi zamykal okienka, gdy ryba sie zerwala, lecz od jakiegos czasu nie chce zamykac ;/ Mam tak samo ustawione jak zawsze i mi działało . Proszę o pomoc !!

Opublikowano

Jak włączasz bota i wyłowi pierwszy bądź drugi raz rybę to naciśnij ESC zamiast myszką. Potem już powinien sam zamknąć a jeśli to nie pomoże to w najbliższym czasie możecie oczekiwać na zaktualizowanego bota, który będzie już każdą rybę zacinał, jedynym problemem będzie to że nie każdą wyciągnie, gdyż program musi przeskanować tyle kolorów na monitorze że i tak to jest dobrze :)) Pozdrawiam !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu gdyż niepotrzebnie tworzą się posty z pytaniami : Jak długo potrwa uaktualnienie bota, Na kiedy się wyrobisz, itd. Jeśli coś będzie utworzę nowy temat. Pozdrawiam. !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam czy do pobrania pliku na spedy trzeba mieć konto premium?

ps słyszałem ze trwają prace na bocie o wiele bardziej dopracowanym slyszał ktoś czy juz wyszedł

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po długim oczekiwaniu i rozmyślaniu nad tym jak go wykonać udało mi się stworzyć dla was bota do gry <Na Ryby> na nk.

Oto instrukcja:

a) Uruchamianie bota - F1

B) Zamykanie bota - F2

Bot tworzony na przeglądarce Google Chrome więc wydaje mi się że będzie potrzebna, nie wiem jak z rozdzielczością ekranu czy to coś zmienia, ale okno gry należy ustawić po środku przeglądarki. Jeżeli ustawicie je dobrze i klikniecie F1 to jeżeli najedzie na zarzuć wędkę i zacznie łowić to znaczy że jest dobrze ustawione. W razie problemów pisać. Mam nadzieję że + będą, w końcu to mój 1 bot i pierwszy tutorial :) Sory za błędy ale jak wcześniej pisałem - 1 TUT :)

Oto skan : https://www.virustot...sis/1341481075/

Oto link : http://speedy.sh/bcY...gry-Na-ryby.exe

wymyśl nowego bota takiego aby działał na każdej rozdzielczości bo ten nie działa życze powodzenia i pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Powiem tak.Czytam wasze posty i płakać mi się chce. Ściągłem bota z ciekawości aby sprawdzić i powiem że działa bez problemu.0 kombinowania zarzucasz i naciskasz F1.proste jak drut(ruszczie czasem glową o ile cos w niej macie :)),a wy kombinujecie na wszelkie możliwe sposoby,mało tego chodzi również pod roździelczość 1400x1050,a jesli nie działa wam link do ściągnięcia polecam yotube tam wszystko jest opisane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...