Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale Localhost

devil120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema pomógłby mi ktoś założyć Nostale Localhost przez TeamViewer. Chciałem się troche pobawić a nie umiem zrobić...nawet z poradnikiem.

blackmagix128.png
Opublikowano

Emmmm yyyyyy.... tylko ty mozesz chyba bo jakbys ty mogł wbic np na kogos serw to juz by było zaje**** mpc od privów ;)

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

mozna zrobic serwer localhost na duzo kompow. tylko po co jak nie ma mobow?

nie znasz sie up to sie nie wypowiadaj.

TeamViever to program który pokazuje co robisz na pulpicie.

@topic

kolego nie ma po co zaśmiecać kompa bazą danych której najprawdopodobniej nie odinstalujesz

za nie długo może jakiś serwer będzie.

Opublikowano

@UP Team Viewer to program dzieki ktoremu mozesz np. zalozyc serwer komus innemu po przez polaczenie internetowe ;) tak wiec mozesz sie z kims polaczyc i zmieniac mu tapete, sciagac muzyke i wszystko ;)

A baze danych da sie odinstalowac ;) wystarczy przy deinstalacji programu zaznaczyc aby odinstalowal wszystkie bazy danych na tym komputezre ;)

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie warto. bez mobów, komend (lista) i innych jak eq czy skille. Bazą danych zaśmiecasz kompa.

@UP racja, jednak nie zawsze się udaję, mojemu koledze się nie dało bo miał jakiś error i komp reset ;) Ale spróbować można..

@TOPIC

http://www.mpcforum.pl/topic/681588-tut-nostale-mega-tut/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...