Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pakowanie locale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Rozpakowałem locale_pl , ponieważ chciałem coś edytować, gdy skończyłem edytować to zostało mi tylko spakować locale, ale nasuwa się pytanie jak?

:D. Pakera mam stąd:http://www.mpcforum....o-i-item-proto/ pisze, aby dać pakowanie na m2 ale mi nic nie pakuje. Za pomoc dam limit like :> !

Opublikowano

Podczas rozpakowywania utworzyl ci sie plik locale_pl.xml lub pakowanie.xml lub samo pakowanie lub podobny.

Klikasz na nim lewym i trzymajac go przeciagasz ten plik na plik m2 i po wszystkim powinno wyskaczyc czarne okienko z informacjami o spakowaniu.

Jesli oprocz edycji dodawales jakies pliki musisz dodac tez informacje o tym do utworzonego pliku locale_pl lub pakowanie.

Opublikowano

@UP dobrze, tylko podczas rozpakowania tworzy się plik rootpackgen.xml czy coś w ten deseń. Nim najeżdżasz na mt2 i archiwum powinno się spakować.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...