Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack lvl itp

sauron987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

poszukuje lvl hacka i czegoś co odblokowuje emblematy i tytuły (mam kilka hackow na kompie ale sa stare i boje sie używać bo nie wiem czy sa wykrywalne załączniku dodaje zdjęcia jak mniej więcej wyglądają )

1 pierwszy odblokowuje emblematy i tytuly

2 lvl i perki

3 lvl broni

Poszukuje jakiegoś co jest nie wykrywalny !

post-487279-0-36508900-1341474422_thumb.png

Opublikowano

Nie bój się żadnych lvl hack z forum , wszystkie są równie wykrywalne , i nie ma w nich virów (ale patrz zawsze na komentarze) , osobiście polecam ci SearX

Opublikowano

Wszystkie hacki na razie nie są wykrywalne tak więc używaj se je jak pojawi się post na forum że wykrywalny to wtedy nie używaj. Co bym uważał na lvl bo na przykład masz 2 godziny przegrane a masz 20 prestiż level 80 to wtedy jak cię znajdą po tobie.

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

Opublikowano

Znaczy wiem ale ja powiedziałem jakoś źle bo miałem na myśli że te hacki co on używa nie są wykrywalne na razie.

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

Opublikowano

sauron a podał byś mi tego hacka od emblematów o ile działa i odblokowywuje też Elite ?

Zanim użyłem internetu nie wiedziałem że na świecie jest tyle idiotów.

Uczeń
Opublikowano

tak nie pękaj :D

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Sauron987 5 postów jakie twoje przeczytałem to to że boisz się używać trainerów (lol?) albo pytasz czy trainer jest wykrywalny , mimo że napisałem ci że wszystkie są tak samo wykrywalne , dalej pytasz/mówisz to samo , więc proszę NAUCZ SIĘ CZYTAĆ Z ZROZUMIENIEM! TAK SAMO WYKRYWALNE ZNACZY NIE WYKRYWALNE JEŻELI MASZ DUŻO GODZIN GRY!!!!!!!!!

Opublikowano

On raczej umie czytać ze zrozumieniem tylko boi się używać i do puki duża liczba osób mu nie powie że na 100% są niewykrywalne on nie uruchomi go ze strachu a tutaj właśnie on chce usłyszeć że jest 100% pewny.

Sam podałem mu 2 których ja używam i są dobre a on i tak szuka dalej bo liczy że sam Bóg mu powie że są niewykrywalne.

Mogę się założyć że w tym temacie padnie jeszcze kilka pytań o działanie i niewykrywanie przez saurona.

Żeby nie robić spamu mam takie pytanko czy jest hack który odblokowuje wyzwania (sauron się spiera że jest)?

Opublikowano

to skoro zaczęliśmy już o tym rozmowę to mógł bym prosić o owego linka na wyzwania ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...