Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]Prestige hack dla 1.4.382

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przedstawię pierwszy prestige hack na forum który działa po wczorajszej aktualizacji (1.4.382)

Instrukcja:

-Ściągamy hack

-Wypakowujemy

-Otwieramy hack

-Otwieramy grę

-Wybieramy interesujące nas opcje

-Gramy parę meczy aby się zapisało

4OgXO.png

Downoload:

http://speedy.sh/7QRs6/Credits-to-iXtreme.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/79a63bd3d878c205255ef44d5639bee38b8c86dea19244d287c9a196f535e47c/analysis/1327523844/

Opublikowano

Kilka pytań:

Co możemy zrobić w Prestige Editor? Co możemy zrobić w Experience Editor?

P.S.

Na przyszłość wstawiaj na Multiupload bo na samym Wupload trzeba czekać 5 min. na ściągnięcie pliku.

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

Hmm... co tu dużo gadać HACK nie działa [jak dla mnie] po kliknięciu w obojętnie jaką opcję wywala błąd, że Wystąpił problem...blablabla... do wyboru: Szczegóły, Kontynuuj, Zamknij.

Do kosza z tym albo daj działający HACK i opisz jakie ma opcje np. pozwala ustawić lvl, prestiż, lvl broni, zgony, zabicia, itp. itd.

71177835510520465939.gif

Opublikowano

@sdam_pl

po pierwsze double post = warn

po drugi ten problem "...blablabla..." jest bardzo ważny gdyż nie działa TOBIE bo nie masz jakiegoś programu typu framework

po 3 jeżeli nie umiesz odczytać pewnych zwrotów jak prestige editor (edytuje twój prestige) czy experince editor (edytor doświadczenia) no to pozdrowienia gdyż są to wyrazy które każdy z pewnością rozumie

po 4 jeżeli się nie orientujesz każdy hack daje na multiupload lecz jeżeli taka osoba jak ty najpierw pisze później myśli może nie zrozumieć że hosting multiupload obecnie nie działa (nie da się niczego z uploadować)

Opublikowano

@sdam_pl

po pierwsze double post = warn

po drugi ten problem "...blablabla..." jest bardzo ważny gdyż nie działa TOBIE bo nie masz jakiegoś programu typu framework

po 3 jeżeli nie umiesz odczytać pewnych zwrotów jak prestige editor (edytuje twój prestige) czy experince editor (edytor doświadczenia) no to pozdrowienia gdyż są to wyrazy które każdy z pewnością rozumie

po 4 jeżeli się nie orientujesz każdy hack daje na multiupload lecz jeżeli taka osoba jak ty najpierw pisze później myśli może nie zrozumieć że hosting multiupload obecnie nie działa (nie da się niczego z uploadować)

Po pierwsze - nie strasz mnie warnami.

Po drugie - framework mam zainstalowany najnowszą wersję.

Po trzecie - przetłumaczyć sobie umiem ale nie wszyscy na forum może umieją Angielski dlatego jak się coś wstawia lepiej opisać najważniejsze opcje po Polsku.

Po czwarte - jest wiele innych serwisów na które można wstawić plik, a osoba ściągająca nie musi czekać 5 minut np. speedyshare.com, 4shared.com, uploaded.to.

Pozdro i miłego czytania.

71177835510520465939.gif

Opublikowano

@kacper dobrze (btw rasowa pijawa z ciebie , 11h online 1 post ;d)

@ontubyl jak będzie to napewno znajdzie się na forum

@Sdam_PL

po 1 nie straszę tylko informuje

po 2 napisałem TYPU frame work czyli mogą być inne choćby vc redist (a komunikatu dalej nie podałeś)

po 3 nie sądzę żeby ktoś nie zrozumiał ale jak możesz zauważyć zawsze służę pomocą jak ktoś napisze tutaj czy pw

po 4 a ja sobie wybrałem akurat wupload , a na pobranie nie trzeba czekać 5min tylko 30s (na większości hostingów tak jest)

i nawzajem miłego czytania

@edit

Sdam_PL nie wiem czy widzisz ale jak narazie to TY tylko spamujesz , pisząc post odpowiadałem innym a nie tylko tobie więc to nie był spam , jedynie tobie mogą dać warna za dobuble i flamewar a aproopo tego że mogłem skończyć to wcześniej , to czemu TY tego nie zrobiłeś? właśnie.... i kto tu się uważą za lepszego

Opublikowano

@kacper dobrze (btw rasowa pijawa z ciebie , 11h online 1 post ;d)

@ontubyl jak będzie to napewno znajdzie się na forum

@Sdam_PL

po 1 nie straszę tylko informuje

po 2 napisałem TYPU frame work czyli mogą być inne choćby vc redist (a komunikatu dalej nie podałeś)

po 3 nie sądzę żeby ktoś nie zrozumiał ale jak możesz zauważyć zawsze służę pomocą jak ktoś napisze tutaj czy pw

po 4 a ja sobie wybrałem akurat wupload , a na pobranie nie trzeba czekać 5min tylko 30s (na większości hostingów tak jest)

i nawzajem miłego czytania

Widzę że muszę zakończyć tą dyskusję zanim zrobią to Moderatorzy. Gdybyś był taki mądry za jakiego się uważasz to sam byś skończył tą awanturę i więcej się nie odzywał ale jak widać jednak nie jesteś taki mądry.

71177835510520465939.gif

Opublikowano

Nie miałem okazji przeczytać tego wszystkiego, ponieważ za długie, ale dam plusika za szybkiego haxa pod najnowszego patch'a :P

Mam nadzieję oczywiście, że powstanie jeszcze lepszy jakiś undetected, ponieważ ten jest nie oszukujmy się - ubogi.

Opublikowano

@sansilas rasowa pijawa

Instrukcja:

-Ściągamy hack

-Wypakowujemy

-Otwieramy hack

-Otwieramy grę

-Wybieramy interesujące nas opcje

-Gramy parę meczy aby się zapisało

Opublikowano

@SanSilas online półtorej dnia , 0 tematów z np: hack'ami czy tuty , ale ty nie jesteś pijawką

jeżeli chodzi o posługiwanie to klikasz w napis ok obok wybranej nazwy

Opublikowano

hm.. zaidek, kiedy kolejny hack :)?

Bo jestem spragniony pewnego hacka na staty (ilość zabójstw, level broni itd..)

Opublikowano

lookaj w profil a znajdziesz ;) , pojawił się już owy niedawno

http://www.mpcforum.pl/topic/539636-hack-modern-warfare-3-editor-v11-trainer/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...