Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pakowanie locale

dzimen110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Rozpakowałem locale_pl , ponieważ chciałem coś edytować, gdy skończyłem edytować to zostało mi tylko spakować locale, ale nasuwa się pytanie jak? :D. Pakera mam stąd: http://www.mpcforum.pl/topic/193085-tutsprawny-paker-do-plikw-eix-i-epk-paker-do-mob-proto-i-item-proto/ pisze, aby dać pakowanie na m2 ale mi nic nie pakuje. Za pomoc dam limit like :> !

Opublikowano

Gdy już zedytowałeś kopiujesz plik "locale_pl" z folderu "extracted" do głównego katalogu z programem (Tam gdzie jest m2) i przeciągasz "locale_pl" na "m2" i sprawa z głowy pokaże ci się nowe "locale_pl"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gdy już zedytowałeś kopiujesz plik "locale_pl" z folderu "extracted" do głównego katalogu z programem (Tam gdzie jest m2) i przeciągasz "locale_pl" na "m2" i sprawa z głowy pokaże ci się nowe "locale_pl"

Gdy rozpakowałem Locale_PL to pojawił mi się folder Source , a w nim rozpakowane Locale_PL. Edytowałem już to co chciałem, ale nie mam folderu "extracted" oraz pliku locale w folderze Source :<

Opublikowano

napisalem juz w inym temacie ze musisz przeciagnac plik ktory ci sie utworzyl poza folderem source w zaleznosci od packera moze to byc locale_pl.xml, pakowanie.xml lub pliki bez koncowek .xml jednakze wszystkie musisz przeciagnac i upuscic na plik m2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...