Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyżby Auto Kill (1hh) Nadal Działał ??

lvlyszek89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej chodze bardzo czesto na cc4 mam BK w black dragonach +11+12+L i dziś 2 razy i wczoraj raz zdarzylo mi sie ze jakis BK zabił mnie dosłownie na 3 hity ze zwyklego ataku. Pytałem sie znajomych i mowili mi ze tez mili ostatnio wlasnie takie przypadki. I stad moje pytanie czyżby opcja 1HH nadal działała ?? Sprawdzałem z ciekawosci Wild Proxy ale nadal jest ograniczenie tzn. ze niby działa ale nie jest to co bylo kiedys. Czyżby mozna bylo jakos to zaktualizowac ? i to wlasnie pytanie kieruje w szczegolnosci do Lodiego, Ziomala, Kokosza.

Opublikowano

Raczej nie, bo z tego co mi wiadomo nadal jest limit 200ms. Chyba że gościu atakował ze skilla...

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Ziomal chodzi ci o to ze wlaczasz Wild Proxy (1 HH ) i atakujesz ze skilla ? czy chodzi ci o jakies pakiety skill ? bo gadalem z Lodim wlasnie cos wspominal o tych pakietach.

Opublikowano

olopex jeśli masz bypassa to Wild Ci będzie działał.

lvlyszsek89, tam w Wildzie masz takie okieno (edit) gdzie jest napisany pakiet no-skilla. Musiałbyś go zmienić np. na pakiet skill.

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Olopex że tak powiem wild proxy moge ci wysłac lecz gorzej z bypassem. Ten działający (nowa wersja) jest wbudowany w program Cheat Master ktory jakis czas temu sprzedawał Lodi. Program ten działa tylko na 1 kompie wiec wyslanie dla Ciebie Bypassa jest niestety niemozliwe a z samo Wild Proxy ci nic nie da, a pozatym jak narazie probuje z Ziomalem sie porozumiec wlasnie w sprawie tych pakietow skill.

Opublikowano

W wersji 0.3 nie ma tego okna. W 1.0 jest :)

post-6-1191659674.jpg

Co do bypassa, tak jak napisał lvlyszek89, nie dostaniesz go za free.

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
Po co Ci?Skoro i tak nie masz bypassa..

ziomal :P wyslij mi jakis pakiet skill dla wildproxy ...mam bypass wiec no problem...

GG: 4534539

Opublikowano
ziomal :P wyslij mi jakis pakiet skill dla wildproxy ...mam bypass wiec no problem...

Pakiety skilla to są tzw. C3-ójki. WildProxy może wysyłać jedynie C1 i C2. Pakiety C3 są dodatkowo kodowane oraz mają numeracje. Przy próbie wysłania pakietu C3 o złej numeracji serwer automatycznie daje DC. Niestety, ale wildproxy na nic się tutaj nie zda.

userbar1aa8vy.png

www.mpcforum.pl - MultiPlayer Cheats Forum, czyli najlepsze polskie forum o czitach do gier online.

Opublikowano

i t osie nazywa fachowość :D lodi mieciesz a tak do tematu to pakiety C3 da sie jakos zdekodować; zdekryptowac(czy jakos tak) , przeksztalcic po swojemu (pozniej proces odwrotny) i wyslac? a i powiedz lodi ktore pakiety sa od czego tak dla zabicia czasu ^^

cdbase zapodaj bypassa xD do mnie na pw ;] wogole ludzie zapodajcie mi ktos go ^^

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

Opublikowano

Bypassa Ci nikt nie da bo:

Bypass jest w budowany w CM.

Aby mieć CM, trzeba było go kupić.

Aby odpalić CM trzeba mieć odpowiedni plik w którym zapisana jest konfiguracja kompa,więc musiałbyś mieć identycznego kompa co prawdziwy właściciel CM... czyli mówią krótko, za free nie dostaniesz bypassa.

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Ziomalek, jak to stwierdziłeś? Czyżbyśmy mieli wróżkę na forum?

Ogólnie to ciekawi mnie dlaczego z takim tekstem wyjechałeś, masz 48h od zalogowania się na odpisanie, później będzie warn :)

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

A więc sprawa wygląda tak:

Trzeba by było napisać autokilla na pakietach C3 (skill)

Gadałem z Lodim jest to do napisania, ale nasz mistrz wyraźnie mi powiedział ze jak na dzień dzisiejszy poprostu niechce mu się lub też nie ma czasu, nie wnikałem w to.

A więc jak ktoś ma chociaż polowe wiedzy takiej jak Lodi to zabierajcie sie do pracy :) trzymam za was wszystkich mocno kciuki :)

Opublikowano

Pisali juz o tym wcześniej ... CM - Cheat Master kosztował 50 zł, działaja w nim niemal wszystkie funkcje lecz AUTO ATTACK z powodu blokady pakietów na zwykły atak nie wygląda tak jak kiedyś ... Bardzo przedatną działającą funkcją jest np. Agility Hack.

Sprzedawał go kiedyś Lodi lecz teraz właśnie z powodu na blokadę (ograniczenie) AUTO ATTACK'u nie wiem czy Ci go sprzeda.

No i oczywiście nie muszę mówić że jest w 100 % bezpieczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...