Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Router Pod Psp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Jutro mam zamiar sobie kupić router. Mam stałe łącze kablowe, potrzebuje routera z WiFi, tak, żebym mógł grać na necie i przeglądać neta na PSP przy wyłączonym komputerze (dlatego access pointy odpadają.). Mam 4mbit/s jak to ważne. Help plawks? TYLKO do psp. Cena max 140 zł. To są jedyne kryteria ;)

Opublikowano

kup najtanszego linksysa, w cenie sie zmiescisz (120zł+) a są to chyba najlepsze routery domowego użytku

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Im mniejszy zasięg tym lepiej o ile nie masz willi a blok. Bo w zasadzie będziesz ba powinieneś na nie chronionej bo tak szybciej można wbić. Albo WPA-2 , ale to już jak chcesz , a nie łatwiej kupić kartę do pc ?

Opublikowano
Im mniejszy zasięg tym lepiej o ile nie masz willi a blok. Bo w zasadzie będziesz ba powinieneś na nie chronionej bo tak szybciej można wbić. Albo WPA-2 , ale to już jak chcesz , a nie łatwiej kupić kartę do pc ?

WTF? od kiedy gorszy zasieg == lepiej? oraz co przeszkadzaja zabezpieczenia? to chyba wlasnie dobrze jeżeli nikt sie nie wjebie

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano
a nie łatwiej kupić kartę do pc ?

..Jaką karte do pc? AP odpadają bo MUSZĘ mieć dostęp do neta z psp przy wyłączonym kompie. Musi być chroniona bo sporo osób na osiedlu ma sprzęt na WiFi i nie chcę 10 osób leechujących mój transfer ;S Zasięg musi być taki, żebym mógł na ławce z kumplami pod blokiem spokojnie pograć. ( nie chodzi o ad-hoc, ale żeby można w najbliższym otoczeniu poza mieszkaniem włączyć tego neta ;P) ;)

Opublikowano
..Jaką karte do pc? AP odpadają bo MUSZĘ mieć dostęp do neta z psp przy wyłączonym kompie. Musi być chroniona bo sporo osób na osiedlu ma sprzęt na WiFi i nie chcę 10 osób leechujących mój transfer ;S Zasięg musi być taki, żebym mógł na ławce z kumplami pod blokiem spokojnie pograć. ( nie chodzi o ad-hoc, ale żeby można w najbliższym otoczeniu poza mieszkaniem włączyć tego neta ;P) ;)

linksys ;p