Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]m2bob

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie.Czy najnowsza wersja m2bob jest wykrywalna przez HS'a? Czy jest możliwość żebym złapał bana? I jak zablokować HS'a? bo pliki od misiekantosa253 za przeproszeniem g*wno dają.Widziałem na elitepvpers że Padmak miał jakiś sposób na blokade tylko nie mogłem nic zrozumieć.Jak ktoś mi pomoże,to oczywiście lajk,pzdr.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

M2bob jest niewykrywalny.

Nie potrzebujesz żadnej blokady HS

M2 bob ma ją.

@e

suchar się odezwał.

Chodziło mi o niewykrywalność , a nie o niewykrywalność bocenia .

1345559513-U619318.png

By Kolorowy.

Opublikowano
M2bob jest niewykrywalny.

Skąd takie żarty bierzesz ? Podaj link na pw.

Bob jest wykrywalny. Musisz znaleść miejsce, w którym będzie mógł sobie bezpiecznie bocić.

Blokad jak już nasz żartowniś powiedział nie potrzeba.

Opublikowano

aha,czyli nic się nie da zrobić? bo nie chce żeby mi konto zablokowali bo już 80kk zainwestowałem.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Ja expie i expie i expie. I jest dobrze. Nawet 1 ziomek dzięki mnie pyka na botach :D

A to chyba jest ciezko wykryc bo hs nic nie robi. Chyba ze ktos nagra jak mobki do Cb lecą. ALe wtedy mówisz ze masz pelerynki z IS :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...