Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Blood moon

-STAHu-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z pokonaniem (według graczy) najtrudniejszego boosa w grze, czyli skeletorna. Wiem że pisze nie na temat ale chodzi mi o to że krwawa nocka przeszkadza mi w podejściu do próby. Piąty raz z rzędu mam właśnie taką noc. Dziwne to jest o.O .Może mam takie głupie szczęście... Jeśli coś wiecie, piszcie.

Opublikowano

Jesteś farciarzem, ale nadal nie trafiłbyś 6 w lotku ;) (szanse na Blood Moon wynoszą 11,11%)

Możesz poczekać na nów, wtedy Blood Moon nie może się pojawić.

Od wersji 1.1.0 Skeletron nie jest już najtrudniejszym bossem ;) Chyba, że mowa o Skeletron Prime. Grasz na starszej wersji?

Jeśli to rzeczywiście bug, sprawdź jak jest na innych światach. Zdecyduje to, czy to wina plików gry, czy mapa się zbugowała.

Opublikowano

Co do wersji to mam 1.0.6.1. Chyba naprawdę miałem farta. Szkieleta pokonałem już i teraz szykuje się na WoF'a :D.

Opublikowano

Co do wersji to mam 1.0.6.1. Chyba naprawdę miałem farta. Szkieleta pokonałem już i teraz szykuje się na WoF'a :D.

W 1.0.6.1 nie ma WoF-a, musisz ściągnąć 1.1.2 ;)
Opublikowano

No kurczę już się szykowałem. Czyli z moim wyposażeniem to już koniec gry bo chyba mam to co najlepsze mogę zdobyć w tej wersji gry, czyli all z hellstone bar.A i jeszcze coś: czy mogę mojego save'a z tej wersji przerzucić do innej? jeśli tak to będe szczęśliwy =)

Opublikowano

No kurczę już się szykowałem. Czyli z moim wyposażeniem to już koniec gry bo chyba mam to co najlepsze mogę zdobyć w tej wersji gry, czyli all z hellstone bar.A i jeszcze coś: czy mogę mojego save'a z tej wersji przerzucić do innej? jeśli tak to będe szczęśliwy =)

Nie mam pojęcia, ale nie zaszkodzi spróbować. Najwyżej wrócisz do starej wersji.

Zawsze możesz zrobić nową postać i dać jej edytorem postaci taki ekwipunek, jaki miała stara ;)

Opublikowano

Możesz, save'y są kompatybilne między wersjami gry :)

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...