Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Niszczyciele czołgów

xGrzesiekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zależy kto co lubi, francuskie są szybkie i zwrotne ale mają chuj*we działa, amerykańskie oba mają dobre działa no i t30 ma obrotową wierzyczke co jest dla mnie totalną pomyłka, szwabskie z kolei z przodu praktycznie nie do przebicia i dobre działa, ruskie mają dobre działa i są dośc zwrotne , mówie tu oczywiścię o 9 tierach, ja posiadam obiekta 704 w garażu i powiem Ci że dobrze mi się nim cisnie, u kolegi grałem t95 i totalnie mi nie podszedł, rusza się jak mucha w smole :P

osobiście polecam CI się przyjżeć się parametrom i samemu zdecydować którymi najlepiej będzie Ci sie grało :D

Opublikowano

Tak mi tez sie buguje bo te forum jakos sie tnie. Pol dnia czekalem zeby na nie wejsc caly czas jakis blad.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Adi8pl - weź lepiej się nie wypowiadaj , ja tu pytam doświadczonych graczy a poza tym , z kąt mam wiedzieć czym lepiej mi się gra jeśli nie grałem nimi nigdy ??;/ dlatego pytam który najlepszy

Opublikowano

Pograj sobie do IV tieru włącznie każdymi ale jeżeli jesteś poczatkujący to też mi się wydaję, że dobrze będzie jak wybierzesz ruskie lub niemieckie.

Ruskie mają mocne lecz trochę niecelne działa oraz są mobilne. Niby mają słaby pancerz ale kąty robią swoje.

Niemieckie mają dobre, celne działa, pancerz ale mobilność przez to traci .

Francuzy pokazują pazurki dopiero VII tier +.

Amerykanie są od wspierania ciężkich i medów przy ich boku lub pozostania przy bazie bo są bardzo mało mobilne ( zależy od drzewka jakie wybierzesz ). Działa obydwa drzewka mają celne i nawet silne.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Zanim zamkniecie temat.

@Up

Poszedłem też w niemieckie, mam VI tier, na 5 (StuGIII) zaczyna się prędkość. 40 - 50 km/h, to jest coś jak na niszczyciela czołgów.

sygnatura111.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...