Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zmiana firmy

wojas9444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na pl1 i jestem aktualnie na najsłabszej firmie i mam pytanie czy jak zmienie na najlepszą to moja ranga by wzrosła nie liczać straty poważki przy przejściu?

Opublikowano

Jeżeli jest najlepsza przykład dajmy MMO i tam na 100% jest więcej graczy tak więc zakładam że byś z rangą spadła. Zależy też jaka ranga.

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

Opublikowano

Ranga zależy od pkt rangi firmy, a więc jeżeli przechodzicie z firmy słabszej w rankingu do firmy lepszej to w teorii powinna wam spaść ranga lub osłabić pozycję w randze.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Właśnie się mylicie.

To zależy od ilości osób które należą do firmy, dajmy na to, że na VRU masz 100 osób to rang różnego typu masz mniej, np. pułkowników dwóch, szefa pułkownika 1, itp; a przeniesiesz się na EIC gdzie jest 500 graczy, to ilość tych rang odrazu się powiększa, czyli np. 10 pułkowników, 3 szefów, itp.

Więc to głównie zależy od ilości osób na danej firmie.

Opublikowano
^^ Ilosć tych samych rang się powiększa, ale nie powiększają się wymagania na randze o których jest mowa. Wymagania powiększają się w miare wzrostu rankingu.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."

Opublikowano

Zastanow się co ty piszesz, najpierw napisałeś że może być 1 szef i równie dobrze 3 szefy, a teraz że to jest stała liczba....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...