Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dif] 10 KU z M1 do G1.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie droga społeczności :)

Głównie przebywam na zagranicznych forach i tam też się udzielam ale postanowiłem wspomóc trochę rodaków.

Czytając tak trochę to forum natknąłem się na jakiś stary temat o 10 KU do G1.

Nie było tam rozwiązania problemu dlatego też postanowiłem stworzyć diff dla miłośników serwerów prywatnych :)

Do rzeczy.

This difference file has been created by IDA Pro

game
00067C81: E8 B8
00067C94: E8 B8
00067C85: FF 00
00067C83: C9 00
00067C84: FF 00
00067C96: 60 00
00067E47: 14 30
00067C82: 4A 01
00067C95: 97 01
00067C97: 26 00

diff jest pod game 2089.

Jeżeli ktoś potrzebuje na inne proszę podesłać mi game na pw.

Jak macie jeszcze jakieś pomysły na diffy/questy/skrypty piszcie śmiało na pw a na dniach pewnie pojawi się z tym temat.

Pozdrawiam

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przetestował ktoś?

najlepiej sam przetestuj ;) wątpisz?

10s55xy.jpg

Opublikowano

Ja zaraz napisze :] Właśnie game kończy się wrzucać na ftp.

@Edit

Dzięki za diffa, na pewno się przyda.

Można wgrywać, wszystko śmiga jak trzeba :]

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Run ida pro, and check bitches.

exactly :P

nie ma tam żadnych backdoor'ów, a jak ktoś myśli że są to nie musi używać.

10s55xy.jpg

Opublikowano

Wszystko git, dzieki.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

h3h3, już sobie frajerzy nie posprzedają :*

mój diff wygląda trochę inaczej ;) bardziej bym się cieszył z blokady drophacka diffem (podnoszenie itemsów tylko przez lidera PT). Nie chce mi się sprawdzać ewentualnych backdoorów, ale jak ktoś potwierdzi ich brak w tym diffie to postawię tego plusa.

żeby mi żółciaki nie wyjechali z warnem: dzięki, przyda się jak będę stawiał server

57199140501148694665.png

Opublikowano

mój diff wygląda trochę inaczej ;) bardziej bym się cieszył z blokady drophacka diffem (podnoszenie itemsów tylko przez lidera PT). Nie chce mi się sprawdzać ewentualnych backdoorów, ale jak ktoś potwierdzi ich brak w tym diffie to postawię tego plusa.

żeby mi żółciaki nie wyjechali z warnem: dzięki, przyda się jak będę stawiał server

backdoory w nullowaniu i wyrzucaniu calli? :x

Antywarn: idzie to zrobić zmieniając mniej bajtów. Anyways, gz.

Opublikowano

Nie było tam rozwiązania problemu dlatego też postanowiłem stworzyć diff dla miłośników serwerów prywatnych :)

to nie jest przez cb napisany diff imbecylu.

@antywarn

nie dam laika za udostępnienie bo go już od dawna mam.

Opublikowano

Po pierwsze, piszecie o tych "backdoorach" a tak naprawdę nawet nie wiecie o co chodzi, po drugie znając życie to ty byłeś tym "frajerem" który kupił difa i jape cieszy, po drugie skończ z tym Twoim "wywyższaniem się" bo jest to śmiesznie mówiąc, irytujące, a na polski: wkurwiające.

ps. Taka blokada DropHacka jaką tutaj opisałeś, to nie blokada, przemyśl co piszesz :>

@Topic:

Dif nie jest tego śmiesznego człowieka(autora) tylko sherera, wiem bo sam mi go wysyłał(sherer). ;>

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Jeżeli nie skończycie tych dziecinnych kłótni będzie block.Jachu jeżeli piszesz raport że są w tym difie BackDorow to dawaj dowody

Czy w każdym temacie na MPC jeżeli ktoś daje coś na czym zarabia kilka osób musi się tak dziać ?......

Opublikowano

@JachuPL:

Rozpędziłeś się, mnie na MPCForum nie było od marca, dopiero dzisiaj wbiłem, zresztą tłumaczyć Ci się nie muszę, po drugie kompromituje się ? Aha, difa na 30 i -30k rangi nie sprzedawałem, zrobiłem go tylko dla kwiatmixa, który nie wiem po co dodał go do opisu, po trzecie, 250 przedmiotów jest zbugowane, a ja to z wolnej chwili odbugowałem, Sui'ego możesz się spytać, bo coś wam tych bajtów do zmiany brakuje :) Po ostatnie, nie chce się z Tobą spinać bo brak mi czasu i chęci na to, są bardziej interesujące rzeczy niż kosy z jakimś... no dokończ sb.

ps. Props. dla Cb, każesz ludziom sprawdzać czy są backdoory w difie, ale dziwne że nie potrafisz tego sprawdzić, chociaż takiego difa stworzyłeś, rozkmińcie tego kolesia, bo ja nie potrafię.

ps2. Fixa na mounty nie sprzedaje, bo jest nie mój, więc nie wiem po co on w kwiat'a opisie.

@TakeMe: Jak się czegoś nie potrafi, to od razu "nie lubię tego" co... ?

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

cos nowego na mpc = Zlot hejterów

dla mnie troche to nie przypomina mi forum "programistów".

diff to gówno, nie lubiem nigdy tego ;f]

@sensual

hymm, ale mi filozofia pobawić się liczbami szesnastkowymi + umiejętność czytania^^

jak dla ciebie to takie trudne...

hmm, a kwiatmix mówił ze zrobienie diffa to takie proste, jak ktoś robił dla niego Oo

Pisanie Emulatora Pod nes'a w c++

musiał znać strukturę nes'a ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...