Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Event Letni] - dyskusja

THE*VAMPH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wnioskujemy z tego linku :

http://board.nostale.pl/board1-nowo%C5%9Bci-i-og%C5%82oszenia/board2-gra/board192-informacje-i-nowo%C5%9Bci/72540-event-letni-2012/

event letni rozpocznie się już niedługo.

Jest do temat do dyskusji na jego temat.

Proszę Kida o nie zamykanie

Ja zacznę. Jak myślicie? co zostanie dodane? rajd, misja, pojazd, krzak? co dalej xD?

A, i co sądzicie o tych bossach na arenie ;):)

Opublikowano

Eee tam...Zobaczy sie, a zamiast dawac link mogles skopiowac news i napisac skad...Dla mnie ten event bedzie beznadziejny...Co by nie dodali i tak kazdy jest juz koxu...A Ci mniejsi chociaz np. ja moga sie wybic tylko jak by grali 24/7.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Ja też się wypowiem na ten temat ;) Moim zdaniem będzie coś podobnego do eventu letniego w zeszłym roku ( czyli te sp pirata z rajdu ). Mam nadzieję, że będzie można się przy tym dobrze bawić. I kolego up, żeby być jak ty to nazwałeś ,,koxu" nie trzeba grać 24/7... Wystarczy potrafić grać, zdobywać szybko doświadczenie i złoto :)

Opublikowano

Up jak ty jeździsz na Nd to szybko zdobywasz złoto a do tego expa to ty chyba całymi dniami na kompie siedzisz , są wakacje trzeba wychodzić z domu -_-

Opublikowano

Pewnie będzie katastrofa jak rok temu, nie ma co.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

@up racja napewno nie bedzie nic fajnego :/

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Dodam że będzie tak jak rok temu na rajd będą wybierali +70/80 więc w takim przedziale się załapie , będzie wiele ofert w NM żeby zarobili ...

Opublikowano

Pewnie będzie coś do zbierania np. lody i wafelki do lodów. I gdzieś się to będzie wymieniać. I oczywiście na 100% będzie też rajd dla LVL 70+ Bo jak to event bez rajdu to nie event. Mniejsze lvl nie będą miały szans aby coś zarobić na tym beznadziejnym evencie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...