Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Berek czy Crus

TheHevenli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Mam pytanko mam 56 lv i nie wiem czy bardziej opłaca mi się robić crusa czy uzbierać pieniążki na berka ,

które sp jest lepsze?, bardziej przydatne? itp ; )

Za odp dziękuje ^^

861a7b2a8fde426285af24d321d5cde4.0.gif
Opublikowano

Berek jest sp dobrym do expa jak i pvp. Świetnie sprawuje się w walkach na lodowcu jak i rajdach.

Crus natomiast jest sp które jest ciężko ogarnąć , z kżyrzowcem znajdziesz dobrą famkę i szybko wbijesz 75-80lvl.

To jest twój wybór. Masz do wyboru radość z gry lub szpanowanie 80lvl +. Wybieraj ;)

Opublikowano

Smieszeszna odpowiedz...Jak zrobisz crusa pojdziesz na LoD ( przy okazji wyexpisz dobrze wara ze napier...dzielal).Wbijasz 65 i 80 jlvl +70jlvl na warku dobrze by bylo, pizgasz szybciutko na szopy (piorka/dusze), glace po oslonki, robisz juz resy +80% i zaczynasz robic berka.Pamietaj nie skupiaj sie na niczym innym niz na warku bo nim mozesz wszystko =).Chcesz szybciutko zarobic? Expisz warkowi +60jlvl i robisz na +6/7, robisz nupki ma pudlo a potem sellasz za 22kk ponad warka.Na zrobienie wydales albo 70nd albo 2kk co bys tylko na crusa stracil. Noo...Albo w lesie jodlowym idz na Jaszczurki bladem.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Szydliczek jak bys punkty ogarnal na crusie to by nie missal...

kunshi.jpg

Opublikowano

Co daje lvl? Yyy..Teraz mowimy o jobie na sp jak bys crusa robil nie tylko na LoD to by nie missal.Dajesz na poczatek 2;1 atak;ele po zrobieniu ataku na +30 za atak HP ;-)

kunshi.jpg

Opublikowano

ja mam osobiscie berka i nie jest taki dobry cruss za to żądzi na LandOfDeath (LoD) ja tera bije crussem :) polecam crussa!

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Powiem ci że Krzyżowiec jest najlepszą postacią na Land Of Death ponieważ ma te swoje tarcze i healing skille a poza tym ma dosyć duże obrażenia co bardzo przydaje się na wyżej wspomniany LoD ;)

Berserk zaś jest postacią typową do nabijania kolejnych poziomów ponieważ posiada on dużo AoE oraz duży Defense i Atk dzięki czemu może zabijać duże ilości potworów na raz ;)

No ale to tylko moja skromna opinia ;)

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

Tak jak Upy@ Crus-Lod,Shaner do dropu piórek

Ber-Szopy,pvp

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...