Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JANGANSRO - D13/130 skill / 10k silk free/ all maps. mobs 130lv dziala! BEST SERWER !

Kenwood25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bede jakos po poludniu. w spraiwe gildi pisac tez do Sakel. narazie mam problem z kompem ale dzisiaj po poludniu bede juz w grze a aktualnie pisze z tele

kiedy ebdziesz mógł wbić do gry jesteś potrzebny:)

Opublikowano

Witam ja tez mam problem z uppdate jest 0%, pobralem media.pk2 i nic chyba ze jest inne jeszcze. Jak mozecie podajcie link

Z gory THX

Opublikowano

Lipa troceh ten serv tak jak pisze dcloud pobugowany strasznie ;/, poleci ktoś jakiś serv cap 100 :D, gdzie gra dużo osób? :D

1344088604-U104816.jpg

SilkroadFan

Opublikowano

grąłem tam ale po wbiciu 120 lvl niema co robic unikatów niema

I kto tu z serva uciekl?heh

Ja polecam FusSro zapraszam

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

mam pytanko bo mam zamiar zacząć ściągąć powiedzcie mi zajebisty serwer ? warto ściągać ?? ; D z góry thx ; ]

Bo z tego co czytam up : to raczej się nie opłaca ; /

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Lipa troceh ten serv tak jak pisze dcloud pobugowany strasznie ;/, poleci ktoś jakiś serv cap 100 :D, gdzie gra dużo osób? :D

Polecam Ci serwer który ma powstać, od dobrej ekipy. PlaySro [Zeus]. Link do tematu masz w Publikacje Serwerów albo u mnie w syg.

I kto tu z serva uciekl?heh

Ja polecam FusSro zapraszam

Witam Cię, Jogobella tutaj z FunSro. Ja poszedłem stamtąd, gdyż nie było co robić po osiągnięciu 120lv w ciągu niecałego dnia + ff. Grałem do zdobycia seta i broni. Później trochę męczarni z Alchemią i nuda nuda nuda. Przyznam, że ekipa była fajna, ale mało co się działo. Czekałem na jakiś dobry Cap 100 i aktualnie jest w trakcie otwarcia i tam będę grał. Jeżeli masz zamiar wrócić War to zapraszam, będzie niezła ekipa + czas nocek wydaje mi się, bo trochę zajmie osiągniecie 100lv + farma. A na JanganSro poszedłem ze względu zabicia czasu, choć po dniu grania stwierdziłem ogromne bugi i polazłem z serwera. I aktualnie przygotowuję się na PlaySro [Zeus].

mam pytanko bo mam zamiar zacząć ściągąć powiedzcie mi zajebisty serwer ? warto ściągać ?? ; D z góry thx ; ]

Bo z tego co czytam up : to raczej się nie opłaca ; /

Raczej nie sądzę, aby serwer miał czymś ciekawym przyciągnąć. Serwer na max 5dni, do zabicia czasu jak pozostałe. Jeżeli chcesz się w coś wciągnąć poszukaj jakiegoś serwera z low exp, znajdź ekipa i zróbcie coś. Bo max Lv. w dzień/dwa to nuda. Nie ma co robić i tylko kosz trzeba opróżniać :).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam Ci serwer który ma powstać, od dobrej ekipy. PlaySro [Zeus]. Link do tematu masz w Publikacje Serwerów albo u mnie w syg.

Witam Cię, Jogobella tutaj z FunSro. Ja poszedłem stamtąd, gdyż nie było co robić po osiągnięciu 120lv w ciągu niecałego dnia + ff. Grałem do zdobycia seta i broni. Później trochę męczarni z Alchemią i nuda nuda nuda. Przyznam, że ekipa była fajna, ale mało co się działo. Czekałem na jakiś dobry Cap 100 i aktualnie jest w trakcie otwarcia i tam będę grał. Jeżeli masz zamiar wrócić War to zapraszam, będzie niezła ekipa + czas nocek wydaje mi się, bo trochę zajmie osiągniecie 100lv + farma. A na JanganSro poszedłem ze względu zabicia czasu, choć po dniu grania stwierdziłem ogromne bugi i polazłem z serwera. I aktualnie przygotowuję się na PlaySro [Zeus].

Raczej nie sądzę, aby serwer miał czymś ciekawym przyciągnąć. Serwer na max 5dni, do zabicia czasu jak pozostałe. Jeżeli chcesz się w coś wciągnąć poszukaj jakiegoś serwera z low exp, znajdź ekipa i zróbcie coś. Bo max Lv. w dzień/dwa to nuda. Nie ma co robić i tylko kosz trzeba opróżniać :).

Moze sie skusze. Mam pytanie do adminow dlaczego nie moglem wejsc na mpc prze prawie tydzien dzieki z gory

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ten ser wogle działą to 1 pytanie 2 jak działa to jak to odpalic i niech ktos da znac anie zrobione mpc forum zeby pomagac i wogle i opisywac ser itp a jak zwykle nic nikt nieda znac

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...