Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Da się sprawdzić ?

wojas9444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 2 dni temu ściągnąłem sobie kbota i zareestrowałem się w cc na jebberze itd patrze i chodzi kbot wersja gg trial 24 h sobie myślałem po 24 h wyłączyłem kompa i włączam odpalam bota i patrze chodzi a ja ZONK chodzi mi jzu od 2 dni nie raz go wył więc nie ma mowy o tym ze chodzi dalej na trialu konto kupiłem więc niewiem czy kbot był kupiony czy nie i mam od was pytanie da się sprawdzić czy to trial zbugowany czy naprawdę ma kbota gg ?

Opublikowano

jezeli weylaczysz bkota to juz sobie na nim nie pobocisz chyba ze za ok 2 miesiace po aktualizajach lub jezeli se kupic licencje

Opublikowano

jezeli weylaczysz bkota to juz sobie na nim nie pobocisz chyba ze za ok 2 miesiace po aktualizajach lub jezeli se kupic licencje

pisze jasno że wyłączam go i włączam i dalej śmiga teraz wyłączyłem i włączyłem i chodzi!
Opublikowano

Widocznie masz buga, albo zakupioną licencje.

Jak tak bardzo chcesz wiedziec to pisz do supportu^^.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

a może komuś jeszcze chodzi? bo ja tam tak nagmatwałem tyle rejestrowań eobiłem wpisywałem itd ze nieiwem czy może jakimś bugiem to ominąłem bo konto gdy kupiłem było bocone ale rok temu i to jest Fe kupiłem je za 48 zl to nie sadze aby ktoś sprzedawał konto fe z kbotem gg za 48 zl :D

Opublikowano

Też tak nie dawno miałem, że mi demo chodziło kilka dni. Wyłączałem i włączałem i mogłem znowu latać. Potem już nie mogłem...

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...