Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anty Virus

SoftUser.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam będę posiadać komputer z Win7 a moje pytanie odnosi się jaki antywirus będzie najepszy?

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

to akurat zgodzę się z tobą te najnowsze zżerają tyle ramu że to magia jest tak samo jak najnowszy firefox ale jednak trzeba się jakoś zabezpieczyć chyba że masz jakąś radę na to .

softuser.jpg

I love Rock.

Opublikowano

Nie ściągać niczego z niepewnych źródeł i nie wchodzić na dziwne strony. Jeśli tego przestrzegasz, to wirusa nie złapiesz. : ) A jak już coś takiego się zdarzy, to usunięcie specjalnymi programami to nic trudnego. Antywirus pozwoli tylko sprawdzać pliki przed otwarciem, a jeśli nic nie będzie z niepewnego źródła, to niczego nie złapiesz.

Opublikowano

Od razu piszę nie bierz sobie Nod32 bo jest złośliwy podporządkowuje sobie system a Kasperski muli kompa. Polecam jak powyższych odpowiedziach nie miej żadnego i nie ściągaj dziwnych plików ani nie wchodź na dziwne strony.

Daj lajka. To nie kosztuje a motywuje

:D /\

Opublikowano

to jaki program polecacie do usuwania jeżeli bym już złapał wirusa?

softuser.jpg

I love Rock.

Opublikowano

no jutro odbieram kompa i będę posiadać win 7 ale z tego co tu koledzy piszą to antywirus to jedna z mniej potrzebnych rzeczy i lepiej poszukac jakiś program do czasowego przeczyszczania kompa

softuser.jpg

I love Rock.

Opublikowano

no jutro odbieram kompa i będę posiadać win 7 ale z tego co tu koledzy piszą to antywirus to jedna z mniej potrzebnych rzeczy i lepiej poszukac jakiś program do czasowego przeczyszczania kompa

Wiadomo że warto mieć jakiegoś antywirusa, ale jeśli mają Win 7 i 2GB ram to im się nie dziwie. Mi nic nie muli,czy z antywirem czy bez żadnej różnicy. Zresztą program który Ci podałem możesz włączyć raz na jakiś czas i przeskanować system.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Wiadomo że warto mieć jakiegoś antywirusa, ale jeśli mają Win 7 i 2GB ram to im się nie dziwie. Mi nic nie muli,czy z antywirem czy bez żadnej różnicy. Zresztą program który Ci podałem możesz włączyć raz na jakiś czas i przeskanować system.

W moim przypadku to będzie 8 GB ramu

softuser.jpg

I love Rock.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...