Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dedykiem do minecrafta

szron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jak w tytule mam problem z dedykiem do minecrafta . Dobra to zaczne od początku. Razem z kumplem kupiliśmy serwer dedykowany na miesiąc 10 slotów ale to nie istotne. Istotne jest to że nie możemy na niego wbić pisze outdated serwer idiotą nie jestem i wiem że wersja minecrafta nie zgadza się z wersją serwera . I tu rodzi się problem nie mam pojęcia jak zaktualizować serwer do najnowszej wersji próbowałem już wszystkiego ale nic nie daje rady . Serwer jest wykupiony na tej stronie http://www.ownserver.pl/ - prubowałem już naprawde wszystkiego wgrałem wszystkie możliwe aktualizacje bukkitu i nie mam pojęcia co dalej robić a czas serwera leci prosze o pomoc. Dodam że wersje minecrafta mam aktualną czyli 1.2.5

Opublikowano

właśnie oto chodzi że nie ma . Moge ci to dokłądniej odpisać .

w panelu mam kilka zakładek 1 to konfiguracja i jest tam zmiana hasła info że serwer online i zasoby

2 to FTP serwera i są tam hasło FTP Dane do serwera FTP i Web FTP z plikami

3 konsola nie musze tłumaczyć

4 modyfikacje czyli aktualizacje bukkitów i modyfikacje

5 statystki

6 udostępnienie

i 7 edycja plików konfigóracyjnych w czym moge tylko edytować liste zbanowanycj white liste liste opów i pliki konfiguracji serwera

to tyle

Opublikowano

Ehh nie na widzę jak ludzie piszą że maja dedyka czy maja z nim problem a to jest jakiś zwykły hosting.

Powinieneś w panelu mieć taką opcje jak wybór silnika gry wybierz po prostu nowszego bukkita. A jak masz w tym "dedyku" dostęp do ftp to po prostu wgraj sam nowszą wersje.

Opublikowano

Ehh nie na widzę jak ludzie piszą że maja dedyka czy maja z nim problem a to jest jakiś zwykły hosting.

Powinieneś w panelu mieć taką opcje jak wybór silnika gry wybierz po prostu nowszego bukkita. A jak masz w tym "dedyku" dostęp do ftp to po prostu wgraj sam nowszą wersje.

carving nie mam opcji wyboru silnika i mi włąśnie chodzi żeby ktoś wmiare jasno wyjaśnił jak wgrać nowszą wersje czyli jak zaktualizować jak pisałem . Dodam że 1 raz stawiam ' hostinga'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...