Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mobilna wersja strony.

lopescio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ;)

Co Wy na to aby dodac opcję raportu oraz cytowanie na mobilnej wersji forum? Bardzo by się te opcję przydały. Nie chcę korzystac z pełnej wersji forum na fonie :)

Opublikowano

Ja jestem na tak jeszcze najlepiej jakby dodali opcje moderatorskie to by było super :P.

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

dlaczego nie ? często chciałem reportować rano ,gdy nie miałem czasu wbić na kompa ;)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Tak

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Nie przepadam za mobilną wersją mpc, chociaż patrzę na innych, i dlatego jestem na tak. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja nie korzystam z ip.mobile ale jeśli innym jest to potrzebne to tak.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Kilka godzin dziennie korzystam z forum w wersji mobilnej. I mam kilka propozycji.

Bardzo ważna prośba: po kliknięciu na post niech wyświetla się przycisk ,,zgłoś".

Koło przycisku lubie to, można umieścić malutka ikonke. po kliknięciu wyświetlą się osoby które lubią post. Albo wgl zrobić tak jak jest na normalnej wersji, że od razu widać.

Mam nadzieję że którąś że zmian administracja wprowadzi.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Co do pierwszej opcji to jestem, jak najbardziej na tak(o ile jest możliwość wprowadzenia takiej opcji do wersji mobilnej).

Drugiej sugestii nie trzeba wprowadzać, ponieważ ona już istnieje w wersji mobilnej.

cwfw.png

1294477714-U1.png

Opublikowano

Kurwa same ślepe ludzie -,-

Czytajcie:

Kilka godzin dziennie korzystam z forum w wersji mobilnej. I mam kilka propozycji.

Bardzo ważna prośba: po kliknięciu na post niech wyświetla się przycisk ,,zgłoś".

Koło przycisku lubie to, można umieścić malutka ikonke. po kliknięciu wyświetlą się osoby które lubią post. Albo wgl zrobić tak jak jest na normalnej wersji, że od razu widać.

Nawet na twoim screenie nie widać że lubisz mój post

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Był już gdzieś z tym temat :) jestem na tak korzystam ze stylu mobilnego by oszczędzać transfer a jak juz styl jest można go udoskonalić :)

TAK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...