Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Problem z mieczami ...

ChrissPL2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż mam problem.Kiedy używam TerrariaForm (bo sprawdzam itemki itd. jak wyglądają co robią) [TF] to miałem Gold Broadsword (taki miecz (bez cheatów akurat) i uruchomiłem TF'a i zmienił się na shortsword ... i w tym problem ponieważ zostaje ten shortsword i ,żeby się znów odmienił w Broadsword to muszę go zrespić ... Da się to naprawić ?

Opublikowano

Zbugowała Ci się postać, musisz założyć nową. Nie słyszałem, żeby ktoś to naprawił :)

Zanim zaczniesz cheatować na nowej, upewnij się, że masz najnowszą TerrariViewer (6.5) ;)

Opublikowano

Ja może offtopuje, ale czy przypadkiem za terrariaviewer można dostać bana? Słyszałem że tak, ale jak to mówią, słyszałem, widziałem i plotka gotowa.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano
Ja może offtopuje, ale czy przypadkiem za terrariaviewer można dostać bana? Słyszałem że tak, ale jak to mówią, słyszałem, widziałem i plotka gotowa.

Nie, ponieważ działa tylko na singleplayer :)

742611478555387739101.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

TerrariViewer i TerrariForm buguje postać tak że broadsord zamienia się w shortsword. Trzeba się wstrzymać i nie czitować do zdobycia broni lepszej od broadsword.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...