Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]WI-FI

PingwineQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jeszcze jakąś godzinke temu miałem pełną liste sieci , a teraz raz wykrywa mi jedną raz dwie a raz 3 . Aktualizowałem stery , i dalej wykrywa tak mało tego może karta mi się uszkodziła ? Tzn. Tak jak by straciła na zasięgu bo kiedy włączę router w komórce to normalnie chodzi ale , routera w pokoju nie wykrywa .

Cześć.

Opublikowano

bo ci brak #RequireAdmin

przez te lagi źle wpisałem :)

usuń stare połączenie i ponownie połącz wpisując hasło

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

bo ci brak #RequireAdmin

A dokładniej jakieś rozwiązanie ?

Zrobiłem tak i dalej nic.

Usunąłem kartę w menadżerze urządzeń i zainstalowałem na nowo , dalej to samo chyba antenka poszła się jebać ;/

Cześć.

Opublikowano

Miales zasiegi przynajmniej 50% czy tylko potoczna jedna kreska? Byc moze poprostu czasami je widac czasami nie, przy slabym zasiegu czesto sa problemy.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

kazałem połączenie a nie urządzenie usunąć

w Vista i w7 : Panel sterowania\Sieć i Internet\Zarządzaj sieciami bezprzewodowymi i usunąć SIECI wszystkie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Miales zasiegi przynajmniej 50% czy tylko potoczna jedna kreska? Byc moze poprostu czasami je widac czasami nie, przy slabym zasiegu czesto sa problemy.

No , ale miałem jeszcze z 10 sieci sąsiadów itp. a teraz nic nie wykrywa tylko mój telefon.

kazałem połączenie a nie urządzenie usunąć

w Vista i w7 : Panel sterowania\Sieć i Internet\Zarządzaj sieciami bezprzewodowymi i usunąć SIECI wszystkie

"Wybranego połączenia nie można usunąć"

Cześć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...