Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Bety.

Miksterek

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Może chodzi Ci o lv na profilu, ponieważ mimo że są osiągnięcia na steam to ich się nie da zdobyć. Co do tematu najprawdopodobniej tak. Na pewno Valve poinformuje wcześniej o tym.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

A ja mam takie pytanie, czy w ogóle ktoś wie kiedy będzie koniec bety ? Czy Valve tego jeszcze nie ogłosiło ?

@Edit

Yhhh... przed chwilą znalazłem w innym temacie, że planowana premiera w Październiku 2012.. będzie trzeba kupić gifta..

Opublikowano

@Up

A gdzie ja Ci napisałem, że gra nie będzie f2p ?

Napisałem, że premiera będzie dopiero w październiku więc kupie sobie gifta, żebym mógł grać na beta testach.

Opublikowano

Official version wyjdzie jak zastana dodani all heroes z Doty 1, czyli za jakies pol roku.

76561197996037016.png

Opublikowano

Do października na spokojnie się wyrobią ze wszystkimi postaciami - teraz wyszła aktualizacja na steamie do testowej platformy doty. Niby 170 MB, a nie widze zmian. Zazwyczaj przy 170 MB dodają 2 nowe postacie. Może dodali, ale zablokowali. Kto wie.

Postacie które mają być wprowadzone, są zamieszczone pod tym linkiem:

http://www.dota2wiki.com/wiki/Unreleased_Content

Pozdrawiam

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...